Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Igor Tudor, un car de nervi! Cum a fost surprins pe finalul meciului dintre Marseille și Tottenham

Alex Masgras

Actualizat 02/11/2022 la 09:37 GMT+2

Olympique Marseille a fost eliminată din cupele europene la ultima fază a partidei cu Tottenham. Francezii au primit gol în minutul 90+5, iar echipa lui Conte s-a impus cu 2-1. Igor Tudor, antrenorul lui OM, a intrat câțiva metri în teren, înainte ca echipa sa să încaseze golul al doilea, deoarece un singur jucător rămăsese în apărare.

Igor Tudor dégoûté sur le but de la victoire de Tottenham face à l'OM en Ligue des champions

Credit imagine: Getty Images

Olympique Marseille a pierdut partida de pe teren propriu cu Tottenham, scor 1-2, în ultimul meci din faza grupelor UEFA Champions League. La 1-1, echipa antrenată de Igor Tudor avea locul 3 asigurat, loc care duce în primăvara Europa League. Jucătorii lui Marseille au căutat însă victoria, pentru a obține biletele pentru optimile UEFA Champions League, iar acest lucru i-a costat.
Francezii au rămas cu un singur om în apărare în ultimele minute ale partidei, în încercarea de a marca golul victoriei, dar acest lucru i-a lăsat descoperiți la ultima fază, atunci când Hojbjerg a marcat golul care i-a asigurat lui Spurs prima poziție a grupei.
Citește și:

Igor Tudor și-a ieșit din minți la finalul partidei dintre Marseille și Tottenham

Chiar înaintea golului marcat de danez, Igor Tudor și-a ieșit din minți și a intrat câțiva metri pe teren, în momentul în care Tottenham a plecat pe contraatac. La finalul partidei, antrenorul francezilor a recunoscut că jucătorii săi nu știau de rezultatul din cealaltă partidă, cea dintre Sporting și Frankfurt 1-2, scor care îi asigura lui Marseille prezența în primăvara Europa League:
"Ultimul minut a fost confuz, era mult zgomot, iar asta ne-a costat calificarea. Nu le-am spus despre rezultatul din celălalt meci, voiam ca jucătorii să rămână conectați la joc. Era prea mult zgomot și nu ne puteam auzi între noi. Dacă jocul s-ar fi oprit, le-am fi putut spune, dar nu am putut să comunicăm cu ei în acest context.
Sfatul pentru jucători a fost să nu își asume riscuri, dar nu am reușit să facem asta. Am avut mulți jucători în atac, iar acest lucru ne-a costat în cele din urmă", a declarat Igor Tudor, antrenorul lui Marseille, la finalul partidei.
În urma victoriei de pe Velodrome, Tottenham a încheiat grupa cu 11 puncte și va merge în optimile UEFA Champions League din postura de câștigătoare de grupă. Pe locul 2 a terminat câștigătoarea Europa League din sezonul trecut, Eintracht Frankfurt, echipă care a câștigat marți seară pe terenul lui Sporting, scor 1-2. În urma celor două rezultate înregistrate în Grupa D, Sporting termină pe locul 3, cu 7 puncte, și va merge în Europa League.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo