Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Întâlnire de ultimă oră la PSG după eliminarea din Champions League! Cine e favorit să-i ia locul lui Galtier

Bianca Dumitru

Actualizat 09/03/2023 la 14:15 GMT+2

PSG a fost eliminată din Champions League în optimi, după ce a pierdut dubla manșă cu Bayern, scor general 3-0. Conducerea parizienilor se va întâlni astăzi pentru a discuta despre înlocuirea lui Christophe Galtier. Principalul favorit să-i ia locul este Thomas Tuchel.

Nasser al-Khelaïfi et Christophe Galtier

Credit imagine: Getty Images

PSG a fost eliminată încă o dată în faza optimilor de finală din Champions League, după ce a pierdut ambele dueluri cu Bayern Munchen, scor general 3-0.
La finalul partidei din Germania, care a adus a doua eliminare prematură consecutivă din competiție, parizienii nu au mai rămas decât cu un singur țel în acest sezon: câștigarea titlului în Ligue 1.
Ratarea celorlalte obiective i-a nemulțumit pe șefii clubului de pe Parc des Princes, care vor să ia măsuri în cel mai scurt timp. Conform jurnaliștilor de la Relevo, președintele celor de la PSG a convocat o întâlnire de urgență cu ceilalți membri din conducere.
Nasser Al-Khelaifi va discuta, în cursul acestei zile, cu reprezentanții parizienilor despre înlocuirea lui Christophe Galtier pe banca tehnică. Președintele campioanei Franței vrea ca schimbarea să se facă imediat.
Favorit să-i ia locul francezului este Thomas Tuchel, care este liber de contract din septembrie, după despărțirea de Chelsea. Tuchel, în vârstă de 48 de ani, a mai antrenat-o pe PSG în perioada 2018-2020.
Citește și:

Galtier, nesigur cu privire la viitorul său la PSG

La finalul partidei de la Munchen, Christophe Galtier a declarat că a fost mulțumit de jocul practicat de echipa sa în prima repriză, dar a recunoscut că jucătorii nu au știut să profite de momentele cheie.
Antrenorul parizienilor a fost nemulțumit de primul gol încasat de echipa lui, dar a pus eliminarea și pe seama numeroaselor absențe din lotul său:
"Nu am știut cum să înscriem în momentele cheie. Am avut o primă repriză foarte bună în care am reușit să punem probleme adversarului. Din păcate nu am putut materializa ocaziile pe care le-am avut. În a doua repriză am luat un gol stupid. La acest nivel este necesar să ai mai multă luciditate, să nu îți fie rușine să joci lung.
Nu știu dacă este o lecție din care să înveți, dar este frustrant și dezamăgitor. Am avut mulți absenți importanți în ambele meciuri. A trebuit să schimbăm centrul apărării, lucru care ne-a slăbit, nu a existat dublaj. Trebuie să privim înainte acum", a spus Christophe Galtier.
Întrebat și despre viitorul său pe banca lui PSG, tehnicianul a declarat că este prea devreme pentru a vorbi despre acest lucru și că totul depinde de conducerea parizienilor:
"Toată lumea este dezamăgită, am avut mari speranțe pentru acest meci. Este prea devreme pentru a vorbi despre viitorul meu. Depinde de conducere, de președinte. Eu rămân aici și mă concentrez asupra finalului de sezon cu multă energie și determinare", a adăugat Galtier.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo