Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp, îngrijorat după al cincilea meci fără victorie din acest sezon! "Am nevoie de timp să mă gândesc"

Bianca Dumitru

Actualizat 08/09/2022 la 09:09 GMT+3

Liverpool a fost învinsă cu scorul de 4-1 de Napoli, în meciul din prima etapă a grupelor Champions League. După meci, Jurgen Klopp s-a arătat îngrijorat, recunoscând că are nevoie să facă schimbări majore pentru ca echipa lui să se îmbunătățească în timp util pentru a salva acest sezon.

Jurgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a început dezastruos noul sezon din Champions League. Echipa lui Klopp a pierdut cu 4-1 la Napoli, ceea ce reprezintă una dintre cele mai drastice eșecuri din istoria clubului în competițiile europene.
De altfel, vicecampioana din Premier League a câștigat doar două din primele 7 meciuri ale acestui sezon, în campionat fiind pe locul 7, la o diferență de 6 puncte de liderul clasamentului, Arsenal.
După meciul cu Napoli, antrenorul "cormoranilor" a recunoscut că echipa sa trebuie să se reinventeze, fiind de părere că trebuie să facă schimbări majore pentru a îmbunătăți situația lui Liverpool.
Jurgen Klopp nu are mult timp la dispoziție pentru a-și transforma jucătorii, în condițiile în care sâmbătă aceștia vor primi vizita celor de la Wolves.
"Am jucat rău în prima repriză, dar de obicei nu primim trei goluri. Cu Alisson în poartă, trebuie să ne prezentăm foarte rău pentru ca așa ceva să se întâmple. Am jucat aici când am pierdut cu 2-0 (n.r. în 2019) și a fost un meci îngrozitor. Se pare că trebuie să ne reinventăm. Ne lipsesc multe lucruri.
Avem meci cu Wolves sâmbătă și dacă ei ar vedea meciul din seara asta, nu s-ar putea opri din râs, ar spune - și aș face-o și eu - că este momentul perfect pentru a juca împotriva noastră. Trebuie să ne pregătim mai bine în aproape orice departament", a declarat Klopp.
Tehnicianul german i-a cerut echipei sale să uite de meciul cu Napoli și să caute soluții pentru a reveni în cea mai bună formă a sa înainte de a fi prea târziu pentru a salva acest sezon.
"Nu lucrăm ca o echipă, nu sunt lucruri personale și nu arătăm pe nimeni cu degetul. În fotbal există întotdeauna soluții. Nu jucăm suficient de bine, asta este evident, și de aceea pierdem meciuri.
Jucăm în cel mai puternic campionat din lume și avem o grupă destul de bună în Champions League. Avem o treabă de făcut, este responsabilitatea mea să duc echipa către obiectivul ei și am nevoie de timp să mă gândesc la ce am de făcut. Sunt câteva lucruri evidente și trebuie să ne resetăm și să mergem mai departe", a adăugat Klopp.
Cine va câștiga trofeul Champions League în sezonul 2022/23?
Citește și:

"Am meritat să pierdem cu 4-1"

La rândul său, Andy Robertson a punctat că echipa sa nu a fost atât de rapidă cât ar fi trebuit și că le-a lăsat prea multe spații celor de la Napoli, care au știut cum să profite.
Fotbalistul a evidențiat că Liverpool are nevoie să se trezească extrem de repede pentru că urmează alte meciuri importante, pe care nu-și permite să le piardă.
"Am fost prea deschiși. Nu poți să vii într-un loc ca acesta și să fii atât de deschis. Noi am avut șanse în joc, ei au avut șanse. Când joci într-un meci de Champions League, nu poți fi atât de deschis și trebuie să te întorci la lucrurile de bază, trebuie să fii compact.
Ne-am creat ocazii în seara asta, dar am meritat acest rezultat, ei au găsit atâtea spații în prima repriză, parcă au avut un om în plus și nu este în firea noastră să arătăm așa. Știi că trebuie să fii pregătit să lupți, dar nu cred că am fost suficient de aproape de colegii noștri când se duceau să apese mingea.
Nu cred că am fost suficient de rapizi și când faci asta, ești învins. Am pierdut cu 4-1 și am meritat. Trebuie să ne trezim și să o facem repede pentru că nu putem performa așa", a spus Robertson.
Pentru Liverpool urmează sâmbătă, de la ora 17:00, duelul cu Wolves, din a 7-a etapă a Premier League, iar marți, de la ora 22:00, echipa lui Jurgen Klopp va da piept cu Ajax, liderul grupei A din Champions League, care a învins-o aseară cu 4-0 pe Rangers.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo