Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mane ar putea pleca în vară de la Bayern! Pedeapsa pe care o pregătesc bavarezii după incidentul cu Sane

Bianca Dumitru

Actualizat 12/04/2023 la 23:39 GMT+3

Bayern a fost învinsă în meciul tur al sferturilor de finală din Champions League, scor 3-0, de Manchester City. În urma eșecului, Sadio Mane l-ar fi lovit în vestiar pe Leroy Sane, iar acest lucru va avea urmări importante pentru fotbalistul senegalez, conform jurnaliștilor germani.

Sadio Mane jest głównym celem transferowym Bayernu Monachium

Credit imagine: Eurosport

Bayern Munchen a cedat aseară, în manșa tur a sferturilor de finală ale Champions League, cu scorul de 3-0, în fața lui Manchester City. Eșecul a fost greu digerat de jucătorii lui Thomas Tuchel, dar se părea că bavarezii vor trece repede peste acest rezultat, mai ales că Oliver Kahn a avut un discurs mobilizator de față cu toată echipa, la hotel.
Conform jurnaliștilor de la Bild, vestiarul lui Bayern a fost, însăm scena unor evenimente rare în fotbalul mare, Sadio Mane lovindu-l cu pumnul în figură pe Leroy Sane, lovitură prin care i-a spart buza.
Se pare că incidentul a fost rezultatul unor tensiuni începute încă din timpul partidei, cei doi certându-se pe teren, în minutul 73, când Mane i-a reproșat lui Sane că nu i-a pasat în adâncime, preferând să joace scurt o fază care putea fi periculoasă.
Acest conflict nu va rămâne, cel mai probabil, fără urmări. Jurnalistul Florian Plettenberg de la Sky Sports Germania a oferit detalii despre incident pe pagina sa de Twitter, notând că jucătorii și cei din staff-ul bavarezilor au încercat să-i despartă pe cei doi în vestiar, și a anunțat că cei de la Bayern ar avea de gând să renunțe la Mane din vară.
Citește și:

Mane ar putea pleca în vară de la Bayern

Germanul a scris că oficialii campioanei din Bundesliga pregătesc o sancțiune mai dură decât o amendă pentru fotbalistul transferat vara trecută de la Liverpool pentru 32 de milioane de euro.
"Bayern nu poate accepta asta. Va da mai mult decât o amendă. Clubul trebuie să ofere un exemplu. Cu Tuchel, au adus un antrenor sub comanda căruia nu se pot întâmpla astfel de lucruri. Nu cred că Sadio Mane mai are un viitor la Bayern din vară", a notat Plettenberg.
Până în acest moment, cei de la Bayern Munchen nu au oferit nicio reacție oficială despre acest incident.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo