Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul lui Rudiger după lovitura dură încasată în meciul cu Șahtior! De câte puncte de sutură a avut nevoie

Bianca Dumitru

Actualizat 12/10/2022 la 12:26 GMT+3

Antonio Rudiger a stabilit scorul final al duelului dintre Șahtior Donețk și Real Madrid, din a patra etapă a grupelor Champions League. După lovitura primită de la portarul ucrainenilor, Anatoli Trubin, germanul a avut nevoie de 20 de puncte de sutură la frunte.

Real Madrid's German defender Antonio Rudiger (R) scores the 1-1 goal Shakhtar Donetsk's Ukrainian goalkeeper Anatoliy Trubin (2nd R) and Shakhtar Donetsk's Ukrainian defender Mykola Matviyenko (3rd R) try to stop the ball during the UEFA Champions League

Credit imagine: Getty Images

Fundașul german Antonio Rudiger (Real Madrid) a avut nevoie de 20 de puncte de sutură la frunte, după lovitura puternică primită de la portarul Anatoli Trubin, la golul egalizator marcat în meciul cu Șahtior Donețk (1-1), disputat marți la Varșovia în Champions League.
În al șaselea minut adițional al meciului, în urma unei centrări, Rudiger l-a devansat pe portar și a marcat golul egalizator din careul mare, dar a primit o lovitură violentă la cap din partea portarului formației ucrainene.
"Rudiger are o tăietură pe frunte. Din punct de vedere emoțional, jucătorul este bine. Este conștient, vorbește, zâmbește... Este fericit pentru că a marcat un gol important", a declarat italianul Carlo Ancelotti în conferința de presă de după meci, citat de Agerpres.
Internaționalul german va fi supus mai multor investigații după revenirea la Madrid pentru a se confirma că nu este nimic mai grav și pentru evaluarea perioadei sale de indisponibilitate.
În urma examinărilor medicale, Carlo Ancelotti va afla dacă poate conta pe Rudiger la primul El Clasico al sezonului, prevăzut duminică pe Santiago Bernabeu contra Barcelonei.
Citește și:

Mesajul lui Rudiger după duelul cu Șahtior

După încheierea meciului care a avut loc la Varșovia, Rudiger a postat un mesaj pe contul său de Twitter, în care și-a anunțat fanii că se simte bine.
"Ce nu te omoară, te face mai puternic. Sunt bine, vă mulțumesc tuturor pentru mesaje", a notat fotbalistul german.
Pentru Real Madrid urmează duminică, pe teren propriu, duelul cu Barcelona, care va avea loc de la ora 17:15.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo