Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mircea Lucescu, misiune dificilă în a intra cu Dinamo Kiev în grupele UCL! Tabloul play-off-ului

Nicu Savin

Publicat 02/08/2022 la 14:34 GMT+3

Mircea Lucescu și Dinamo Kiev au avut ghinion la tragerea la sorți a meciurilor din play-off-ul Champions League. Dacă va trece de austriecii de la Sturm Graz, echipa românului va lupta probabil cu Benfica pentru un loc în grupele celei mai tari competiții europene.

Mircea Lucescu

Credit imagine: Eurosport

Mircea Lucescu și Dinamo Kiev au reușit o mică minune în turul doi preliminar din Champions League. Ucrainienii au reușit să treacă de Fenerbahce, după prelungiri, chiar în infernul de la Istanbul, după ce în tur fusese 0-0. Performanța formației lui "IL Luce" este cu atât mai lăudabilă cu cât Dinamo Kiev jucase numai meciuri amicale în 2022 înaintea duelurilor cu Fenerbahce.
Intrați oarecum în febra competițiilor, ucrainienii par favoriți și în dubla cu Sturm Graz din turul 3 preliminar. Primul meci va avea loc miercuri, la Lodz (Polonia), iar returul din Austria se va juca pe 9 august. Dacă va trece de Sturm Graz, lucrurile se vor complica pentru Dinamo Kiev.
Citește și:

Mircea Lucescu, drum infernal spre grupele Champions League

Tragerea la sorți de azi a stabilit că învingătoarea dintre Dinamo Kiev și Sturm Graz va juca în play-off cu învingătoarea din dubla Benfica - FC FC Midtjylland. Portughezii sunt mari favoriți la calificare și vor avea acest statut și dacă vor ajunge în play-off. Deși l-a pierdut pe Darwin Nunez în această vară, Benfica este o obișnuită a grupelor Champions League și chiar a reușit performanțe notabile în ultimii ani.
Un alt român direct interesat de meciurile din play-off-ul Champions League este Ianis Hagi. Echipa sa, Glasgow Rangers, va trebuie să treacă inițial de Union Saint-Gilloise (Belgia), pentru ca mai apoi să joace pentru un loc în grupe cu AS Monaco sau PSV Eindhoven.
Tabloul play-off-ului Champions League
  • Qarabag FK (Azerbaidjan)/Ferencvaros (Ungaria) - FC Sheriff Tiraspol (R. Moldova)/FC Viktoria Plzen (Cehia)
  • FK Bodo/Glimt (Norvegia)/FK Zalgiris Vilnius (Litunia) - Ludogorets 1945 Razgrad (Bulgaria)/GNK Dinamo Zagreb (Croaţia)
  • Maccabi Haifa FC (Israel)/Apollon Limassol FC (Cipru) - Steaua Roşie Belgrad (Serbia)/FC Pyunik Erevan (Armenia)
  • FC Copenhaga (Danemarca) - Trabzonspor (Turcia)
  • Dinamo Kiev (Ucraina)/SK Sturm Graz (Austria) - Benfica Lisabona (Portugalia)/FC Midtjylland (Danemarca)
  • Union Saint-Gilloise (Belgia)/Rangers FC (Scoţia) - AS Monaco FC (Franţa)/PSV Eindhoven (Olanda)
Meciurile din play-off-ul Champions League vor avea loc pe 16-17 august (turul), respectiv 23-24 august (returul). Tragerea la sorți a grupelor va avea loc pe 25 august, iar prima etapă se va juca pe 6 și 7 septembrie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo