PSG a suferit în meciul cu Maccabi Haifa, dar a scos-o la capăt în cele din urmă, câștigând cu 3-1. Israelienii au condus cu 1-0, dar echipa lui Galtier a întors rezultatul grație reușitelor semnate pe rând de Messi, Mbappe și Neymar.
Brazilianul a pus punctele la adăpost cu golul său din minutul 88 și s-a bucurat așa cum a făcut-o de mai multe ori în acest sezon, zâmbind larg și fluturându-și mâinile deasupra capului. Arbitrul partidei, germanul Daniel Siebert, a considerat că bucuria brazilianului a fost jignitoare pentru spectatori și i-a acordat cartonaș galben starului.
Fotbal
Cel mai frumos gol al sezonului a fost reușit de echipa lui Santos sub 13 ani. Sub 13 ani!
ACUM 39 MINUTE

Neymar, revoltat pentru galbenul primit după golul marcat în poarta lui Maccabi Haifa

Lui Neymar nu i-a venit să creadă că a fost avertizat pentru acest gest și i-a cerut socoteală arbitrului, dar acesta a fost foarte ferm pe poziție și și-a menținut decizia. După meci, brazilianul și-a vărsat off-ul în mediul online, printr-un mesaj dur, în care și-a exprimat nemulțumirea pentru modul în care a fost tratat.
"E lipsă totală de respect pentru un sportiv. Nu se poate întâmpla așa ceva. Iau cartonașul galben pur și simplu pentru că nu am făcut nimic și asta continuă să-mi facă rău. Iar arbitrul nici nu va admite că a greșit! Multă lipsă de respect", a scris Neymar pe contul oficial de Twitter.
În interviurile de după meci, Neymar a fost la fel de vehement, dar a subliniat că a discutat cu arbitrul și acesta i-a cerut scuze: "Tocmai m-am întâlnit cu arbitrul, am vorbit cu el și a ajuns să-și ceară scuze. Dar acum am deja cartonaș galben în cont și este o totală lipsă de respect față de jucători. Arbitrii trebuie să fie acolo pentru a-i proteja pe jucători. Ce mi s-a întâmplat astăzi este foarte trist, fotbalul devine foarte plictisitor și nici nu poți sărbători. Ce trebuie să fac? Să le spun eu arbitrilor să nu-mi dea cartonaș galben? Nu știu, e rău și o lipsă de respect, nu pentru mine, ci pentru fotbal".
Neymar are un start de sezon de vis, reușind să marcheze 11 goluri și să ofere 7 pase decisive în doar 10 meciuri jucate în toate competițiile.
Ligue 1
Messi a marcat o dublă cu Honduras, dar a lămurit și o problemă de la PSG! "Știam că așa va fi"
IERI LA 14:05
Liga
Barcelona, subiectul unei noi dezvăluiri în presa din Spania! De ce a plecat Neymar la PSG în 2017
23/09/2022 LA 16:18