Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pep Guardiola a fost surprins în timp ce consola un adversar după eliminarea din sferturile UCL

Tibi Munteanu

Publicat 20/04/2023 la 14:49 GMT+3

Manchester City a trecut de Bayern Munchen în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar după meci Pep Guardiola a fost surprins în timp ce discuta cu un fotbalist al bavarezilor în încercarea de a-l consola după eliminiarea acestuia din competiție.

Pep Guardiola

Credit imagine: facebook

Bayern Munchen a sperat într-o revenire miraculoasă pe teren propriu contra campioanei en-titre din Anglia, Manchester City, însă în ciuda unui joc mai bun decât cel din prima manșă, bavarezii s-au văzut din nou conduși pe tabela de marcaj, grație unei reușite a lui Erling Haaland. Atacantul norvegian și-ar fi putut trece numele pe tabela de marcaj mai devreme, însă a ratat o lovitură de la 11 metri, execuția sa mergând peste poarta apărată de Sommer.
Partida s-a încheiat în cele din urmă la egalitate, scor 1-1, după ce Joshua Kimmich a fructificat o lovitură de la 11 metri, însă a fost insuficient pentru Bayern, astfel că a fost eliminată din competiție. Pentru "cetățeni" a fost a 5-a calificare în penultimul act al competiției în istoria clubului și echipa pare mai pregătită ca oricând să ridice trofeul deasupra capului.
Dezamăgirea s-a putut citi pe chipul jucătorilor formației germane, însă unul dintre ei s-a putut bucura de consolare din parea antrenorului advers, Josep Guardiola. Este vorba de Leroy Sane, unul dintre foștii elevi ai managerului spaniol, care a avut evoluții bune atât în tur, când a fost cel mai periculos om de atac al bavarezilor, dar și în jocul de ieri, când a ajutat la construirea unor faze importante în ofensivă și le-a pus probleme foștilor săi colegi.

Guardiola, surprins în timp ce îl consola pe Sane după meci

Leroy Sane a avut parte de o ultimă săptămână dificilă, pentru că după ce echipa sa a pierdut marțea trecută cu 3-0 pe Etihad Stadium, acesta a avut un conflict cu Sadio Mane, iar fotbalistul german a ieșit șifonat din altercație, fiind ulterior surprins la antrenamente cu buza umflată.
Mane a fost pedepsit de către conducerea clubului bavarez, însă s-au scris multe despre cearta și bătaia dintre cei doi jucători. Chiar și așa, Sane a fost inclus în primul 11 pentru meciul de aseară de către Thomas Tuchel și și-a arătat din nou calitățile, dar nu și eficiența, pentru că nu a putut să-și ajute echipa în mod decisiv. Culmea, în minutul 63 acesta a fost înlocuit chiar cu Mane și au bătut palma unul cu celălalt la momentul schimbării, ca dovadă că cei doi au trecut peste.
Sane a fost dezamăgit de prestația sa și a echipei sale, nereușind să întoarcă scorul din tur, iar după meci a fost surprins într-o discuție cu fostul său antrenor de la Manchester City, Pep Guardiola, într-o încercare a managerului spaniol de a-l consola pe fotbalistul de 27 de ani.
Guardiola a ținut să-l motiveze pe fostul său elev și să-l încurajeze, din imagini putându-se observa cum internaționalul german s-a emoționat și chiar ar fi lăcrimat în timpul dialogului cu antrenorul advers.
Citește și:

Leroy Sane, dezamăgit de eliminarea din sferturile Ligii Campionilor

La finalul partidei de pe Allianz Arena, Leroy Sane a comentat prestația echipei sale, arătându-se dezamăgit de eliminarea din Champions League. Fotbalistul a spus că ar fi trebuit să marcheze și că e curios ce s-ar fi putut întâmpla dacă ar fi făcut-o.
Sane a evidențiat, însă, forța echipei lui Guardiola, pe care a dezvăluit că o admiră, concluzionând că Bayern și-a făcut misiunea dificilă în tur, când a pierdut cu 3-0 la Manchester.
"A fost un joc bun, puternic din partea noastră. Trebuie să marchez, trebuie neapărat să marchez mai des... Manchester City a fost sub multă presiune, dar ne-a fost greu pentru că am pierdut primul meci în deplasare cu 3-0, ceea ce nu ar fi trebuit să se întâmple. Astăzi am fi putut face multe...
Este greu pentru mine pentru că am avut o șansă bună. Am avut mingea sub control, am câștigat multe baloane la mijlocul terenului, sunt curios ce s-ar fi întâmplat dacă aș fi reușit să marchez...
Cunosc destul de bine echipa, știu cât de puternici suntem acasă, dar dacă primim trei goluri în deplasare, în prima manșă, e greu. E enervant ce s-a întâmplat, mai ales după cum am jucat astăzi, sunt mândru de asta. Acum trebuie să ne menținem moralul ridicat și să ne concentrăm asupra campionatului.
Toată lumea știe că îmi place de cei la Manchester City și îmi place cum joacă, așa că îi felicit", a declarat Leroy Sane, citat de BBC.
Cine va câștiga trofeul Champions League în acest sezon?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo