Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pep Guardiola își avertizează jucătorii înaintea debutului în Champions League! Ce a zis despre Erling Haaland

Alex Masgras

Publicat 06/09/2022 la 16:28 GMT+3

Pep Guardiola este mulțumit de începutul lui Erling Haaland la Manchester City, dar antrenorul campioanei Angliei nu pune presiune pe atacantul norvegian și spune că acesta nu îi poate aduce trofeul UEFA Champions League lui City de unul singur.

Pep Guardiola se bucură alături de Erling Haaland

Credit imagine: Getty Images

Astăzi începe un nou sezon de UEFA Champions League, iar Manchester City va merge la Sevilla, pentru primul meci al grupei G, grupă din care mai fac parte Borussia Dortmund și FC Copenhaga.
Ajuns la Manchester City în 2016, Pep Guardiola a câștigat alături de echipa de pe Etihad tot ce se putea câștiga pe plan intern, dominând fotbalul englez în toată această perioadă. UEFA Champions League rămâne însă trofeul pe care City încă nu l-a cucerit, cel mai aproape de această performanță fiind în 2021, atunci când a pierdut finala de la Porto cu Chelsea.
Citește și:

Pep Guardiola nu pune presiune pe Haaland înaintea debutului în Champions League

În această vară, Manchester City l-a adus pe Erling Haaland de la Borussia Dortmund pentru 60 de milioane de euro. În debutul acestui sezon de Premier League, Haaland a livrat, marcând deja 10 goluri în primele 6 etape din Anglia.
Chiar și în aceste condiții, Pep Guardiola nu vrea să pună presiune pe noua achiziție a "cetățenilor". Antrenorul spaniol transmite un semnal de alarmă și spune că Halaand nu poate aduce trofeul UEFA Champions League de unul singur.
"Mereu am încredere, dar dacă ne vom baza doar pe Erling, atunci nu vom câștiga Champions League. Noi trebuie să jucăm bine, să ne creăm șanse pentru ca el să marcheze și sperăm că vom putea face acest lucru.
El are o abilitate specială și poate că, în meciurile importante, el poate să rezolve problemele pe care le avem. Dar dacă nu jucăm bine, atunci nu vom câștiga meciuri în Champions League sau Premier League", a declarat Pep Guardiola, potrivit GOAL.
În prima etapă din grupele UEFA Champions League, Manchester City va merge pe Ramon Sanchez Pizjuan, acolo unde o va întâlni pe Sevilla. În cealaltă partidă a grupei G, Borussia Dortmund va primi vizita celor de la FC Copenhaga.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo