UPDATE | CFR Cluj va juca împotriva armenilor de la FC Pyunik. Primul meci va avea loc în Armenia, pe 5/6 iulie, iar returul se va juca la Cluj-Napoca, pe 12/13 iulie.
UPDATE | În aceste momente are loc tragerea la sorți a duelurilor din primul tur preliminar al Champions League. CFR Cluj, care este cap de serie, urmează să-și afle adversarul din primul meci pe care îl va juca în noul sezon al cupelor europene.

Romanian Liga I
Cum se poziționează Superliga din România în raport cu celelalte campionatele din estul Europei
IERI LA 05:10
UEFA a anunțat luni urnele pentru tragerea la sorți a turului 1 preliminar din Liga Campionilor. Forul continental a împărțit echipele în trei grupe de câte zece, în conformitate cu clasamentul coeficienților de club. În cadrul fiecărei grupe, cluburile sunt împărțite în mod egal, capi de serie și non-capi de serie.

Posibilii adversari ai echipei CFR Cluj în primul tur preliminar din Liga Campionilor

CFR Cluj, campioana României, este cap de serie într-o grupă din care mai fac parte Ludogorets Razgrad (Bulgaria), Ferencvaros (Ungaria), Maribor (Slovenia), Diddeleng (Luxemburg).
În urna posibililor adversari se regăsesc Sutjeska Niksic (Muntenegru), Shakhtyor Soligorsk (Belarus), Tobol (Kazahstan), Pyunik (Armenia), Tirana (Albania).
Tragerea la sorți include 29 de echipe care intră în această rundă (campioanele naționale din națiunile clasate pe locurile 22-51 în ierarhia UEFA, în funcție de coeficientul clubulurilor, cu excepția Liechtensteinului) și o câștigătoare a turului preliminar.
Câștigătorii primului tur de calificare trec în al doilea tur. Echipele învinse vor ajunge în al doilea tur de calificare al UEFA Europa Conference League.
Pe 15 iunie este programată și tragerea la sorți pentru al doilea tur de calificare. Partidele din turul 1 vor avea loc pe 5/6 iulie și 12/13 iulie.
Liga Campionilor UEFA
CFR Cluj este asaltată de oferte pentru unul dintre cei mai buni jucători din sezonul trecut
IERI LA 08:01
Romanian Liga I
LIVETEXT Superliga | Când joacă FCSB cu CFR Cluj și Craiova! Programul complet al etapelor din tur
01/07/2022 LA 07:30