Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rangers și PSV, egal pe Ibrox! Bodo/Glimt, victorie cu Dinamo Zagreb! Toate rezultatele serii de marți

Alex Masgras

Actualizat 17/08/2022 la 00:01 GMT+3

În această seară au avut loc primele meciuri din play-off-ul UEFA Champions League. Pe Ibrox, la Glasgwow, Rangers și PSV au încheiat la egalitate, scor 2-2. Tot în această seară, Bodo/Glimt a învins-o pe teren propriu pe Dinamo Zagreb, în timp ce FC Copenhaga a învins-o pe Trabzonspor.

brahim Sangare of PSV Eindhoven, Ryan Kent of Rangers FC during the UEFA Champions League play-off match between Rangers FC and PSV Eindhoven at the Ibrox Stadium on August 16, 2022 in Glasgow, Scotland.

Credit imagine: Getty Images

Rangers și PSV au oferit cea mai spectaculoasă partidă a serii din play-off-ul UEFA Champions League. Cu Ruud van Nistelrooy pe banca tehnică, PSV a deschis scorul pe Ibrox în minutul 37 prin Sangare. Avantajul olandezilor a durat doar trei minute, croatul Colak fiind cel care a restabilit egalitatea.
În minutul 70, Tom Lawrence a adus-o în avantaj pe Rangers. Galezul a executat o lovitură liber și a marcat după o gafă uriașă a portarului argentinian Walter Benitez, care a scăpat balonul în poartă. Rezultatul final a fost stabilit de Armando Obispo, în minutul 78, iar calificarea în grupele UEFA Champions League se va decide miercurea viitoare.
Tot în această seară, Bodo/Glimt a câștigat partida tur de pe teren propriu cu Dinamo Zagreb, scor 1-0. Unicul marcator al partidei din Norvegia a fost Amahl Pellegrino, în minutul 37, iar returul de săptămâna viitoare de la Zagreb se anunță cu adevărat incendiar.
De un retur echilibrat vom avea parte și în Turcia. FC Copenhaga s-a impus în această seară cu 2-1 pe teren propriu. Claesson și Lerager au marcat cele două goluri în minutele 9, respectiv 48 pentru gazde, dar golul marcat de Bakasetas din minutul 79 păstrează în continuare speranțele pentru turcii în perspectiva partidei de săptămâna viitoare.
Citește și:

Rezultatele serii de marți din play-off-ul Champions League

  • Rangers – PSV 2-2
  • Bodo/Glimt - Dinamo Zagreb 1-0
  • FC Copenhaga – Trabzonspor 2-1
Meciurile de miercuri din play-off-ul Champions League
  • Qarabag – Viktoria Plzen
  • Dinamo Kiev – Benfica
  • Maccabi Haifa – Steaua Roșie Belgrad
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo