Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția nervoasă a lui Joao Felix, după ce Diego Simeone a decis să nu îl folosească în Atletico-Brugge

Alex Masgras

Publicat 13/10/2022 la 08:20 GMT+3

Joao Felix a fost rezervă neutilizată în remiza celor de la Atletico Madrid cu Brugge de miercuri seară în grupele UEFA Champions League. În momentul în care a realizat că nu va intra pe teren, portughezul s-a întors de la încălzire, și-a aruncat vesta și s-a resemnat pe banca de rezerve, fiind vizibil deranjat de decizia lui Diego Simeone de a nu îl folosi.

Atletico Madrid's Joao Felix

Credit imagine: Getty Images

Atletico Madrid nu a putut să își ia revanșa în fața celor de la Club Brugge. După înfrângerea de săptămâna trecută din Belgia, echipa lui Diego Simeone a încheiat la egalitate partida de pe Wanda Metropolitano, scor 0-0.
Atmosfera de la Atletico nu este cea mai bună, iar asta s-a putut observa în momentul în care Joao Felix a realizat că nu va fi utilizat în partida de miercuri seară. Portughezul a fost rezervă neutilizată, iar în momentul în care Simeone a efectuat ultima schimbare pe care o mai avea la dispoziție, cei mai mulți se așteptau ca acesta să îl introducă pe Joao Felix, în condițiile în care Atletico avea nevoie de un gol.
Cu toate acestea, antrenorul argentinian a preferat să îl introducă pe Witsel în minutul 79, moment în care Joao Felix s-a întors de la încălzire, și-a aruncat vesta și s-a așezat pe banca de rezerve, fiind vizibil afectat de decizia antrenorului său.
După fluierul final, Joao Felix a apreciat o postare a unui fan al celor de la Benfica. În tweet-ul respectiv, fanul celor de la Benfica l-a sfătuit pe portughez să revină "acasă", acolo unde este respectat.
Citește și:

Atletico Madrid se află pe locul 3 în UEFA Champions League

Cu două etape rămase din faza grupelor, Atletico Madrid se află într-o situație complicată. Echipa lui Diego Simeone se află pe locul 3 în Grupa B, cu 4 puncte. În urma egalului obținut la Madrid, Club Brugge a ajuns la 10 puncte și a obținut deja calificarea în optimile de finală.
Pe locul 2 se află FC Porto, cu 6 puncte, în timp ce Bayer Leverkusen se află pe locul 4, cu 3 puncte. Lusitanii s-au impus în celălalt meci al grupei cu 3-0 pe terenul celor de la Leverkusen.
În urma acestor rezultate, lupta pentru locul 2 rămâne deschisă. Etapa următoare, Atletico Madrid va primi vizita celor de la Bayer Leverkusen, urmând ca în ultima etapă să meargă pe Estadio do Dragao, pentru meciul cu FC Porto.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo