Real Madrid a avut un sezon de vis în Champions League, cucerind trofeul după ce le-a lăsat pe drum pe PSG, Chelsea, Manchester City și Liverpool. Un om cheie în acest parcurs a fost Rodrygo, autorul a două goluri cruciale în returul semifinalei cu City.
Brazilianul a jucat doar câteva minute în finala cu Liverpool, iar apoi a sărbătorit alături de coechipieri câștigarea prestigiosului trofeu. Invitat la programul Cortes Podcast, atacantul lui Real Madrid a dezvăluit un episod intersant care s-a petrecut înaintea festivității de premiere.
Citește și:
Fotbal
Salah, felicitat de Klopp după prelungirea contractului cu Liverpool
IERI LA 06:03

Luka Modric l-a luat peste picior pe Salah după finala Champions League

Așa cum se obișnuiește în finale, echipa învinsă este prima care primește medaliile. Jucătorii Realului au făcut un coridor și i-au aplaudat pe cei ai lui Liverpool, dar Luka Modric a profitat de acel moment pentru a-l ironoza pe Mohamed Salah.
"Trebuie să spun o anecdotă amuzantă: când s-a încheiat finala Ligii Campionilor, am făcut un coridor pentru jucătorii de la Liverpool. Salah a trecut foarte dezamăgit și Modric, care era de cealaltă parte, l-a salutat și i-a spus: Bine, bine, poate reușești data viitoare!", a declarat Rodrygo, citat de Marca.
Înaintea finalei, Mohamed Salah a făcut câteva declarații războinice. Egipteanul chiar a spus înainte de calificarea Realului în ultimul act că vrea să joace împotriva madrilenilor pentru a-și lua revanșa după ce în finala din 2018 a fost nevoit să părăsească repede terenul, fiind accindetat de Sergio Ramos. Salah a făcut un meci decent în finală, dar nu a găsit drumul spre gol, ratând câteva ocazii uriașe în fața unui Courtois în zi de grație.
Rodrygo a mai dezvăluit că jucătorii Realului s-au motivat reciproc pe baza declarațiilor lui Salah de dinaintea finalei de pe Parc de Princes. Egipteanul a fost aspru criticat de specialiștii din Anglia pentru că a vorbit prea mult înainte de marele meci, iar rezultatul nu a fost cel scontat.
Premier League
Mo Salah a devenit cel mai bine plătit jucător din Premier League, dar e abia al 4-lea în lume
01/07/2022 LA 19:02
Fotbal
Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool! Egipteanul va avea un salariu uriaș
01/07/2022 LA 15:20