Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Salah, ironizat de Modric, după finala Champions League! Rodrygo a dezvăluit ce i-a zis croatul

Nicu Savin

Publicat 17/06/2022 la 12:56 GMT+3

Rodrygo a fost invitat la un Podcast în care a dezvăluit un episod neștiut, petrecut imediat după finala Champions League. Conform spuselor brazilianului, Luka Modric l-a luat peste picior pe Mohamed Salah înainte de festivitatea de premiere.

Mohamed Salah și Luka Modric

Credit imagine: Eurosport

Real Madrid a avut un sezon de vis în Champions League, cucerind trofeul după ce le-a lăsat pe drum pe PSG, Chelsea, Manchester City și Liverpool. Un om cheie în acest parcurs a fost Rodrygo, autorul a două goluri cruciale în returul semifinalei cu City.
Brazilianul a jucat doar câteva minute în finala cu Liverpool, iar apoi a sărbătorit alături de coechipieri câștigarea prestigiosului trofeu. Invitat la programul Cortes Podcast, atacantul lui Real Madrid a dezvăluit un episod intersant care s-a petrecut înaintea festivității de premiere.
Citește și:

Luka Modric l-a luat peste picior pe Salah după finala Champions League

Așa cum se obișnuiește în finale, echipa învinsă este prima care primește medaliile. Jucătorii Realului au făcut un coridor și i-au aplaudat pe cei ai lui Liverpool, dar Luka Modric a profitat de acel moment pentru a-l ironoza pe Mohamed Salah.
"Trebuie să spun o anecdotă amuzantă: când s-a încheiat finala Ligii Campionilor, am făcut un coridor pentru jucătorii de la Liverpool. Salah a trecut foarte dezamăgit și Modric, care era de cealaltă parte, l-a salutat și i-a spus: Bine, bine, poate reușești data viitoare!", a declarat Rodrygo, citat de Marca.
Înaintea finalei, Mohamed Salah a făcut câteva declarații războinice. Egipteanul chiar a spus înainte de calificarea Realului în ultimul act că vrea să joace împotriva madrilenilor pentru a-și lua revanșa după ce în finala din 2018 a fost nevoit să părăsească repede terenul, fiind accindetat de Sergio Ramos. Salah a făcut un meci decent în finală, dar nu a găsit drumul spre gol, ratând câteva ocazii uriașe în fața unui Courtois în zi de grație.
Rodrygo a mai dezvăluit că jucătorii Realului s-au motivat reciproc pe baza declarațiilor lui Salah de dinaintea finalei de pe Parc de Princes. Egipteanul a fost aspru criticat de specialiștii din Anglia pentru că a vorbit prea mult înainte de marele meci, iar rezultatul nu a fost cel scontat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo