Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Sfatul" lui Mane pentru Muller înainte de primul meci al lui Lewandowski ca adversar la Munchen

Bianca Dumitru

Publicat 13/09/2022 la 09:36 GMT+3

Bayern va primi astăzi vizita celor de la Barcelona, într-un meci din a doua etapă a grupelor Champions League. Thomas Muller a vorbit despre revenirea lui Robert Lewandowski la Munchen, dezvăluind ce glumă a făcut Sadio Mane înaintea partidei.

Robert Lewandowski and Thomas Müller

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen va primi marți seară, de la ora 22:00, vizita celor de la Barcelona, într-un meci contând pentru a doua etapă a grupelor Champions League.
Această partidă va fi prima pe care Robert Lewandowski o va juca pe Allianz Arena, de această dată din postura de adversar al echipei lui Julian Nagelsmann.
Situația a fost comentată în Germania, fiind și subiect de glume în vestiarul lui Bayern. Thomas Muller, care i-a fost coechipier polonezului în ultimii 8 ani, a dezvăluit înaintea meciului că Sadio Mane i-a recomandat glumind să fie atent să nu îi pase noului jucător al Barcelonei.
"Sadio Mane a glumit spunându-mi să nu greșesc și să-i pasez mingea lui Lewandowski în timpul jocului. Trebuie să ne facem jocul și să nu ne concentrăm prea mult pe Lewy.
Vrem să ne impunem în dueluri și vrem să fim devastatori după ce pierdem mingea. Jocul va fi deschis. Cred că va fi un meci care îi va plăcea spectatorului neutru", a declarat Thomas Muller, citat de Sport.es.
Citește și:

"FANII VOR APRECIA ASTA LA LEWANDOWSKI"

Revenirea lui Robert Lewandowski în Germania a fost comentată și de directorul sportiv al bavarezilor. Hasan Salihamidzic a spus că nu crede că prezența polonezului în echipa adversă va avea vreun impact negativ asupra jucătorilor lui Bayern.
În schimb, oficialul campioanei din Bundesliga a evidențiat faptul că atacantul le-ar putea pune probleme gazdelor datorită formei în care se află.
"Trebuie să jucăm mult mai bine împotriva Barcelonei, mult mai bine decât jucăm acum. Barcelona are jucători de top, cu Robert Lewandowski în atac.
Vor profita de fiecare oportunitate. Nu credem că revenirea lui Robert Lewandowski pe stadionul nostru ne poate distrage. El a câștigat totul alături de noi, fanii vor aprecia asta. Eu nu l-aș huidui", a declarat Hasan Salihamidzic, citat de SportsMax.
Meciul dintre Bayern și Barcelona este programat marți, de la ora 22:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo