Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tensiune maximă la Juventus! Di Maria, nemulțumit de o schimbare a lui Allegri! Reacția antrenorului

Nicu Savin

Publicat 15/09/2022 la 10:37 GMT+3

Juventus a pierdut cu 2-1 în fața portughezilor de la Benfica și a rămas fără niciun punct în Champions League. Atmosfera din cadrul echipei torineze este una tensionată, iar asta s-a văzut după meciul de aseară. Angel Di Maria a fost surprins într-un moment în care părea nemulțumit de o schimbare făcută de Allegri. Antrenorul și-a explicat decizia la conferința de presă.

Angel Di Maria și Max Allegri

Credit imagine: Eurosport

Juventus are un start foarte slab de sezon, mai ales în Champions League, unde are zero puncte după două meciuri. Dacă înfrângerea cu PSG a fost oarecum normală, eșecul de aseară cu Benfica a încins spirtitele în tabăra torinezilor.
"Bătrâna Doamnă" a început perfect meciul de pe Allianz Stadium, schizând scorul prin Milik, în minutul 4. Ulterior, nivelul a scăzut constant, iar Benfica a egalat înaintea pauzei prin Joao Mario, care a executat impecabil un penalty, și a dat lovitura decisivă prin David Neres, în minutul 55. Juventus a încercat să scoată măcar un punct pe final, dar nu a reușit, iar calificarea în optimi este pusă în pericol.

Di Maria, nemulțumit de o schimbare a lui Allegri

Spre final, Max Allegri a făcut mai multe schimbări, iar una dintre ele i-a creat frustrare lui Angel Di Maria. În minutul 70, tânărul Nicolo Fagioli i-a luat locul lui Milik, care fusese unul dintre cei mai buni jucători ai lui Juventus. La final, argentinianul a fost surprins când îl întreba uimit pe polonez de ce a fost cel înlocuit.
La conferința de presă, lui Max Allegri i-a fost adusă la cunoștință reacția lui Di Maria. Antrenorul torinezilor a evitat să deschidă o polemică pe acest subiect și a explicat că schimbarea lui Milik a venit din rațiuni tactice.
"L-am scot pe Milik pentru că trebuia să întăresc linia mediană. Aveam probleme acolo odată cu intrarea lui Di Maria. Trebuia să-l scot fie pe el, fie pe Vlahovic. Milik părea mai obosit. Apoi am introdus un alt atacant, pe Kean", a spus Allegri, citat de Gazzetta dello Sport.
Pentru Juventus urmează meciul cu Monza, din etapa a 7-a din Serie A. Torinezii au nevoie ca de aer de o victorie pentru a nu pierde contactul cu echipele din frunte. După 6 runde, echipa lui Allegri este neînvinsă, dar are 4 egaluri, ceea ce o plasează abia pe locul 9, la 4 puncte distanță de Milan, Napoli și Atalanta, aflate la egalitate în fruntea ierarhiei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo