Juventus are un start foarte slab de sezon, mai ales în Champions League, unde are zero puncte după două meciuri. Dacă înfrângerea cu PSG a fost oarecum normală, eșecul de aseară cu Benfica a încins spirtitele în tabăra torinezilor.
"Bătrâna Doamnă" a început perfect meciul de pe Allianz Stadium, schizând scorul prin Milik, în minutul 4. Ulterior, nivelul a scăzut constant, iar Benfica a egalat înaintea pauzei prin Joao Mario, care a executat impecabil un penalty, și a dat lovitura decisivă prin David Neres, în minutul 55. Juventus a încercat să scoată măcar un punct pe final, dar nu a reușit, iar calificarea în optimi este pusă în pericol.

Di Maria, nemulțumit de o schimbare a lui Allegri

Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
IERI LA 05:15
Spre final, Max Allegri a făcut mai multe schimbări, iar una dintre ele i-a creat frustrare lui Angel Di Maria. În minutul 70, tânărul Nicolo Fagioli i-a luat locul lui Milik, care fusese unul dintre cei mai buni jucători ai lui Juventus. La final, argentinianul a fost surprins când îl întreba uimit pe polonez de ce a fost cel înlocuit.
La conferința de presă, lui Max Allegri i-a fost adusă la cunoștință reacția lui Di Maria. Antrenorul torinezilor a evitat să deschidă o polemică pe acest subiect și a explicat că schimbarea lui Milik a venit din rațiuni tactice.
"L-am scot pe Milik pentru că trebuia să întăresc linia mediană. Aveam probleme acolo odată cu intrarea lui Di Maria. Trebuia să-l scot fie pe el, fie pe Vlahovic. Milik părea mai obosit. Apoi am introdus un alt atacant, pe Kean", a spus Allegri, citat de Gazzetta dello Sport.
Pentru Juventus urmează meciul cu Monza, din etapa a 7-a din Serie A. Torinezii au nevoie ca de aer de o victorie pentru a nu pierde contactul cu echipele din frunte. După 6 runde, echipa lui Allegri este neînvinsă, dar are 4 egaluri, ceea ce o plasează abia pe locul 9, la 4 puncte distanță de Milan, Napoli și Atalanta, aflate la egalitate în fruntea ierarhiei.
Serie A
Allegri, escortat de poliție până la mașină! Juventus a pierdut cu Monza, iar fanii au luat-o razna
20/09/2022 LA 08:10
Fotbal
Start de vis! Echipele din TOP 5 campionate din Europa care încă nu au pierdut în acest sezon
20/09/2022 LA 06:16