Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Thomas Muller abia așteaptă duelul cu Barcelona lui Robert Lewandowski! Mesajul germanului

Eurosport
DeEurosport

Publicat 26/08/2022 la 10:24 GMT+3

Thomas Muller, jucătorul celor de la Bayern Munchen, a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care a comentat tragerea la sorți a grupelor Champions League, unde Bayern a picat în cea mai grea grupă alături de Barcelona, Inter Milano și Viktoria Plzen.

Thomas Muller celebrates scoring for Germany against Italy

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Ioniță
În urma tragerii la sorți a grupelor UEFA Champions League, Bayern Munchen și-a aflat adversarele, ajungând într-o grupă destul de dificilă. Bavarezii se află în grupa C, alături de Barcelona, Inter Milano și Viktoria Plzen.
Campioana Germaniei abia așteaptă confruntarea cu Barcelona, pe care, în 2020, a învins-o cu scorul de 8-2, una dintre cele mai rușinoase înfrângeri din istoria catalanilor.
Thomas Muller a vorbit despre grupa bavarezilor, dar și despre reîntâlnirea cu Robert Lewandowski, care s-a transferat în această vară de la Bayern la Barcelona.
"Ce tragere frumoasă pentru fanii fotbalului! Domnule Lewangolski (n.r. Robert Lewandowski), ne vedem curând în Munchen! Hai să facem spectacol în noul sezon de Champions League", a spus Thomas Muller, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare.
Muller a fost pe teren la meciul din august 2020 împotriva Barcelonei, din sferturile de finală ale Champions League. Atunci, germanul a reușit o dublă, iar Bayern a obținut una dintre cele mai mari victorii din istoria clubului.
Citește și:

FC Barcelona, dominată în ultimii 10 ani de Bayern

Trupa antrenată de Xavi are o misiune foarte dificilă în noul sezon de Champions League. Barcelona a picat în "grupa morții" și va trebui să joace un fotbal excelent pentru a se califica mai departe în cea mai importantă competiție intercluburi de pe continent.
În ultimele 8 meciuri împotriva lui Bayern Munchen, catalanii au reușit doar o singură victorie, scor 3-0 în semifinalele Champions League din sezonul 2014/15, an în care echipa blaugrana a câștigat competiția.
În celelalte meciuri cu bavarezii, Barcelona a fost învinsă de 7 ori, reușind doar 7 goluri și încasând 26 de la germani.
Bayern pornește ca mare favorită și în acest sezon al Champions League, dar rămâne de văzut dacă Lewandowski își poate încurca fosta echipă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo