Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un meci din preliminariile Champions League, amânat pentru că oaspeții nu au putut ateriza

Nicu Savin

Publicat 12/07/2022 la 22:30 GMT+3

Partida retur dintre Klaksvik și Bodo Glimt, din turul 1 preliminar al Champions League, a fost amânată pentru miercuri, deoarece norvegienii nu au putut ateriza în Insulele Feroe din cauza vremii nefavorabile.

KÍ Klaksvík-spillerne varmer opp i Glimts Diadora-jakker (Foto: Niklas Aune Johnsen, Bodø/Glimt).

Credit imagine: Other Agency

În această seară sunt programate primele partide retur din turul 1 preliminar al Champions League. Duelul dintre feroezii de la Klaksvik și Bodo Glimt a fost însă amânat pentru miercuri, deorarece norvegienii nu au putut ateriza la Torshavn.
Campioana Norvegiei a decis să meargă chiar în ziua meciului în Feroe, dar vremea nefavorabilă a făcut imposibilă aterizarea avionului, astfel că delegații UEFA au decis să amâne partida pentru a doua zi.
Citește și:

Klaksvik - Bodo Glimt va fi arbitrat de o brigadă românească

Meciul urmează să fie arbitrat de o brigadă din România, care îl va avea la centru pe Horațiu Feșnic, ajutat la cele două margini de Valentin Avram și Alexandru Cerei, în timp ce al 4-lea oficial va fi Andrei Chivulete.
Bodo Glimt are de înplinit o simplă formalitate pentru a merge mai departe, după ce în tur a câștigat cu 3-0. Campioana Norvegiei va avea o misiune facilă și în runda a 2-a preliminară, deoarece va întâlni învingătoarea dublei TNS (Țara Galilor) - Linfield (Irlanda de Nord). În tur, galezii au câștigat pe teren propriu cu 1-0.
Campioană în ultimul sezon din Norvegia, Bodo Glimt are un start mai slab de stagiune în acest an, fiind abia pe locul 4 aproape de finalul turului, la 8 puncte de liderul Molde, dar și cu un meci mai puțin disputat.
Bodo Glimt a uimit Europa anul trecut, în spcial prin victoria cu 6-1 împotriva Romei lui Mourinho, în grupele Conference League. Cele două formații s-au întâlnit și în sferturile de finală ale competiției, italienii mergând mai departe după 5-2 la general (1-2 în turul din Norvegia și 4-1 în returul de pe Olimpico). De altfel, Roma a mers până la capăt în Conference League, câștigând prima finală din istoria acestei competiții, 1-0 cu Feyenoord.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo