Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vedetele lui Real Madrid au ironizat eșecurile din Germania ale rivalelor Atletico și Barcelona

Eurosport
DeEurosport

Publicat 14/09/2022 la 13:30 GMT+3

Karim Benzema și Vinicius Jr. și-au ironizat adversarele din La Liga, după ce Barcelona a pierdut cu 2-0 pe Allianz Arena în fața lui Bayern Munchen, iar Atletico a fost înfrântă de Leverkusen cu același scor. Imaginile postate de cei doi pe conturile lor de socializare au stârnit controverse.

Vinicius et Karim Benzema

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Tibi Munteanu
Cei mai buni fotbaliști ai lui Real Madrid în sezonul precedent, Karim Benzema și Vinicius Jr., au postat fiecare pe conturile personale de Instagram o fotografie imediat după ce s-au încheiat meciurile rivalelor, Barcelona și Atletico Madrid. Catalanii au pierdut cu 2-0 în fața campioanei Germaniei, Bayern Munchen, cu toate că jocul prestat de băieții lui Xavi nu a fost deloc unul rău, iar Atletico a pierdut tot în Germania, cu același scor, contra celor de la Bayer 04 Leverkusen.

Benzema și Vinicius au ironizat înfrângerea rivalelor

Principalii artizani ai "los blancos" la câștigarea campionatului, dar mai ales a trofeul UEFA Champions League în sezonul precedent au postat la miezul nopții fotografii pe Instagram cu trimitere directă către eșecul celor două adversare din Spania.
Vinicius Junior a postat o fotografie de la antrenamente în care mai apar colegii Aurelien Tchouameni și Antonio Rudiger și în care brazilianul este cu gura până la urechi. Nimic anormal, însă ținând cont de momentul în care a decis să posteze asta, fanii au dedus că ar fi o înțepătură la adresa celor două rivale din campionat, care au suferit înfrângeri în cea de-a doua etapă de Champions League.
Vinicius Junior story ironic de la antrenament
Dacă în cazul fotbalistului de 22 de ani sunt circumstanțe atenuante, francezul favorit la câștigarea Balonului de Aur, Karim Benzema, a postat un mesaj evident de ironie la adresa celor două rivale din La Liga, o imagine cu acesta ridicând trofeul UEFA Champions League, alături de mesajul "Noapte bună!"
Karim Benzema postare ironică la adresa rivalelor
O ironie fină cu privire la Atletico Madrid și FC Barcelona, cu privire la faptul că cele două nici măcar nu se mai apropie de o finală a celei mai importante competiții inter cluburi din lume, darămite să o și câștige, așa cum a făcut-o Real Madrid de 5 ori în ultimii 8 ani.
Citește și:

Real Madrid joacă tot cu o echipă nemțească

Campioana Spaniei va juca diseară pentru prima dată în acest sezon pe teren propriu în UEFA Champions League, unde va primi vizita unei alte echipe nemțești, RB Leipzig. Debutul în grupe a fost unul convingător pentru elevii lui Carlo Ancelotti, pentru că au câștigat cu 3-0 pe terenul campioanei Scoției, Celtic, în timp ce Leipzig a pierdut pe teren propriu contra ucrainenilor de la Shakhtar Donetsk.
Rămâne de văzut cum se va descurca Vinicius în partida din această seară, pentru că în cazul atacantului francez, acesta nu va putea fi pe teren din pricina unei accidentări.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo