Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vești bune pentru Liverpool înainte de dubla cu Real Madrid! 4 jucători importanți din lotul lui Klopp s-au refăcut

Bianca Dumitru

Publicat 10/02/2023 la 09:38 GMT+2

Liverpool urmează să o înfrunte pe Real Madrid în optimile Champions League. Înaintea dublei cu "galacticii", Jurgen Klopp a primit o veste bună, 4 jucători importanți care au fost accidentați revenind în lotul său.

Diogo Jota și Mohamed Salah (Liverpool)

Credit imagine: Twitter

Liverpool trece printr-o perioadă dificilă, poate cea mai grea de când germanul Jurgen Klopp a decis să se alăture formației de pe Anfield, în octombrie 2015.
Echipa e de nerecunoscut în actualul sezon, fiind abia pe locul 10 în Premier League după 20 de meciuri disputate, având 29 de puncte și un golaveraj de doar +6, spre deosebire de sezoanele precedente când s-a luptat la câștigarea campionatului.
În Champions League, "cormoranii" urmează să se dueleze cu Real Madrid pentru un loc în sferturile de finală, dubla din optimile competiției fiind programată pe 21 februarie și 15 martie.
Înaintea acestor partide, Jurgen Klopp a primit o veste bună. 4 dintre jucătorii din lotul său, care s-au confruntat cu accidentări în ultima vreme, au revenit la antrenamente.
Este vorba despre Virgil Van Dijk, Diogo Jota, Roberto Firmino și Arthur Melo, în timp ce Ibrahima Konate, accidentat la finalul lunii ianuarie, muncește intens pentru a se reface la timp pentru meciul tur al dublei cu Real Madrid.
Dacă Van Dijk, unul dintre cei mai importanți oameni din apărarea lui Liverpool, a lipsit o lună de pe teren din cauza unei probleme musculare, Jota și Firmino nu au mai jucat din 2022.
Portughezul s-a accidentat la gambă în octombrie, în timp ce brazilianul s-a confruntat cu o problemă la coapsă și nu a mai evoluat de la jumătatea lunii decembrie.
În ceea ce îl privește pe Melo, accesta s-a accidentat imediat după transferul la Liverpool și a jucat doar 14 minute sub comanda lui Jurgen Klopp, în meciul cu Napoli din grupele Champions League.
Citește și:

DUBLA CU REAL MADRID, DECISIVĂ PENTRU JURGEN KLOPP?

Un jurnalist englez este de părere că cele două manșe din optimile UEFA Champions League, unde Liverpool va da piept cu deținătoarea trofeului, Real Madrid, vor fi decisive pentru viitorul antrenorului german pe banca "cormoranilor".
Richard Keys susține că Jurgen Klopp este doar o umbră a antrenorului din trecut și că pare că nu poate redresa echipa și nici nu ar fi omul pregătit pentru o reconstrucție.
Jurnalistul a avut o replică tăioasă la adresa lui Klopp după ce managerul a refuzat să îi răspundă unui reporter la conferința de presă de după meciul cu Wolves, când echipa sa a pierdut la scor de neprezentare.
"Există un singur câștigător când un antrenor se încurcă cu presa și acesta nu este antrenorul. Cred că Klopp va pleca de la echipă. Nu acum, dar dacă vor fi eliminați din Liga Campionilor de Real Madrid, cred că va pleca înainte de începutul sezonului viitor.
Liverpool este departe, o umbră a ceea ce a fost cândva și nu e bine să dai vina pe FSG. Această decădere a echipei este în responsabilitatea lui Klopp. Nu a început reconstrucția la timp.
La ce se gândește Liverpool prin a-i păstra pe Milner, Henderson și Firmino? Thiago este departe de forma lui bună și nu am fost vreodată vreun fan al său. A fost jucătorul greșit la clubul nepotrivit la momentul nepotrivit. El încetinește Liverpool. De fapt, întreaga linie de mijloc este prea bătrână sau nu este suficient de bună.
Oricine va fi la conducere în sezonul următor va avea o misiune dificilă în mâinile sale. Credem că acesta este Klopp? Eu unul nu", a comentat Richard Keys.
Până la dubla cu Real Madrid, Liverpool va mai juca în Premier League cu Everton (acasă, pe 13 februarie) și Newcastle (în deplasare, pe 18 februarie).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo