Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VIDEO | Tottenham a avut parte de o primire ostilă în Franța! Suporterii lui Marseille au "atacat" hotelul englezilor

Bianca Dumitru

Actualizat 01/11/2022 la 15:59 GMT+2

Tottenham și Marseille se vor întâlni în această seară într-un meci decisiv pentru calificarea în optimile Champions League. Suporterii francezii au lansat mai multe artificii în apropierea hotelului unde sunt cazați jucătorii englezilor, în jurul orei 3:00 dimineața.

Les supporters de Tottenham privés de centre-ville à Marseille.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Tottenham va avea viață grea pe Stade Velodrome. Marseille are nevoie de victorie în partida de pe teren propriu, pentru a se califica în optimile Champions League pentru prima dată după 11 ani.
Suporterii francezii le-au pregătit o atmosferă ostilă oaspeților și au luat cu asalt hotelul în care aceștia sunt cazați, anunță football.london. Ultrașii au dat cu artificii și petarde în miez de noapte pentru a-i deranja pe jucătorii de la Tottenham și pentru a nu îi lăsa să se odihnească înainte de partidă.
Ar fi existat trei reprize în care fanii au "atacat" hotelul, făcând mult zgomot și lansând mai multe obiecte pirotehnice. Primul asalt a avut loc în jurul orei 1:00 noaptea, dar au urmat încă două reprise, la câte două ore distanță. Antonio Conte și echipa se aflau în hotel și încercau să doarmă înaintea partied din această seară, dar se pare că nu prea au reușit acest lucru.
Tottenham nu se află pentru prima dată într-o astfel de situație, suporterii lui Ajax abordând o tactică similar înaintea partied din semifinalele competiției, din 2019. Olandezilor nu le-a ieșit strategia atunci, iar echipa din Premier League a fost cea care a avansat în ultimul act, unde avea să o întâlnească pe Liverpool.
Citește și:

Tottenham și Marseille fac parte din cea mai echilibrată grupă din Champions League

Meciul din Franța promite să fie unul dintre cele mai încinse ale serii. Poliția a hotărât ca niciun supporter al lui Tottenham să nu fie lăsat să pătrundă într-un din zonele populate ale Marsiliei, existând riscuri mari în aceste condiții. Atât jucătorii, cât și fanii englezi vor merge până la stadion sub escorta poliției pentru a se evita orice fel de conflict.
Antonio Conte nu își va putea ajuta elevii la acest meci după ce a primit un cartonaș roșu în finalul partied cu Frankfurt. Italianul nu va putea comunica cu jucătorii săi odată ce meciul începe și nu va avea acces nici măcar în zona tunelului care duces pre vestiare. Cristian Stellini, unul dintre oamenii din staff-ul lui Conte, va conduce echipa de pe bancă.
Grupa D este cea mai echilibrată a sezonului din Champions League. Înaintea ultimei etape, toate cele 4 echipe au șanse la calificare, între primul și ultimul loc fiind doar 2 puncte diferență. Tottenham ocupă prima poziție, iar Marseille îi poate fura calificarea printr-un success pe Velodrome. Sporting primește vizita lui Frankfurt în celălalt meci al grupei, lupta dintre cele 4 fiind principala atracție a primei seri din ultima etapă a acestei faze a competiției.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo