Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xavi, despre o posibilă revenire a lui Messi la Barcelona: "Nu îi facem nicio favoare"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 03/10/2022 la 22:16 GMT+3

Xavi (42 de ani) a prefațat, în cadrul unei conferințe de presă, partida cu Inter, din grupele Champions League. Antrenorul a vorbit inclusiv despre care sunt șansele ca Messi să reîmbrace în viitorul apropiat tricoul celor de la Barcelona.

Xavi Hernández

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Maria Olteanu
Barcelona se deplasează mâine seară, de la ora 22:00, pe terenul celor de la Inter, pentru meciul din cadrul grupei C din Liga Campionilor, iar tehnicianul Xavi a prefațat confruntarea care va avea loc pe stadionul Giuseppe Meazza.
Acesta a vorbit în fața jurnaliștilor și despre care sunt șansele ca Messi, jucător care a evoluat timp de 19 ani la Barcelona, să se întoarcă la formația pe care o antrenează.

Xavi, despre revenirea lui Messi la Barcelona

Messi nu a reușit la PSG să se ridice la nivelul pe care îl atinsese la Barcelona, iar fanii catalani îl așteaptă să se reîntoarcă la echipa la care a cunoscut gloria. Chiar și așa, Xavi, actualul tehnician al spaniolilor, a declarat că în momentul de față nu se pune problema unei reveniri, evitând să dea un răspuns clar în ceea ce îl privește pe jucătorul de 35 de ani.
"Să vedem cum merge. Nu este momentul să vorbim despre Messi. Barca este casa lui, dar nu îi facem o favoare dacă vorbim despre el", a afirmat Xavi la conferința de presă.
CITEȘTE ȘI:

Barcelona își testează forțele cu Inter în Liga Campionilor

După victoria la limită, scor 1-0, din La Liga, contra celor de la Mallorca, Barca își testează forțele mâine în compania celor de la Inter, în deplasare, în grupele Ligii Campionilor.
Înaintea acestui duel cele două combatante se află la egalitate în cadrul grupei, ambele la borna 3, cu câte un eșec și o victorie. Runda trecută, Barcelona a pierdut confruntarea din deplasare, cu Bayern, scor 0-2, în timp ce Inter a câștigat cu același scor în meciul jucat pe terenul celor de la Viktoria Plzen.
"Nu vreau să schimb sistemul de joc. Mă adaptez să joc cu trei fundași sau cu încă un mijlocaș. Niciodată nu trebuie să facem pași înapoi, ci doar înainte. Am avut multe meciuri în care am pornit favoriți și ne-am împiedicat. Inter este un rival puternic. Vrem să dominăm și să jucăm în terenul lor. Meciul nu este decisiv, dar este foarte important pentru viitorul acestei echipe", a declarat Xavi.
Partida dintre Inter și Barcelona este programată marți seară, de la ora 22:00, și va fi transmisă în format LIVE TEXT pe site-ul nostru Eurosport.ro și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo