Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

AC Milan, "un butoi cu pulbere", după eșecul cu PSG! Căpitanul și-a criticat colegii! Pioli l-a taxat

Nicu Savin

Publicat 26/10/2023 la 12:29 GMT+3

AC Milan a pierdut fără drept de apel duelul din deplasare cu PSG, scor 0-3, iar atmosfera din cadrul echipei italiene este foarte tensionată. Căpitanul Davide Calabria, care a intrat abia la pauză pe Parc de Princes, a avut un discurs dur la adresa coechipierilor, dar Stefano Pioli l-a taxat imediat, spunând că a greșit prin atitudinea sa.

Stefano Pioli și Davide Calabria

Credit imagine: Eurosport

AC Milan este în mare pericol să rateze calificarea în optimile de finală din Champions League, după ce a pierdut la scor de neprezentare duelul din deplasare cu PSG. "Rossonerii" au început curajos pe Parc de Princes și au făcut o primă jumătate de oră bună, dar golul lui Mbappe din minutul 32 le-a "turnat plumb în ghete" și jocul a fost la discreția parizienilor până la final.
A fost al doilea eșec în doar câteva zile pentru Milan într-un meci important, după 0-1 cu Juventus, iar atmosfera din cadrul lotului este foarte tensionată. La finalul partidei de aseară, căpitanul Davide Calabria, care a început ca rezervă (a intrat la pauză în locul lui Malick Thiaw), nu și-a menajat deloc coechipierii, având un discurs extrem de dur.
"Există regrete pentru primele două jocuri, în care am fi putut lua mai multe puncte. Azi au demonstrat că sunt mai puternici decât noi. Noi nu finalizăm ocaziile, iar ei au un fenomen care marchează goluri la prima ocazie. Un jucător ca Mbappe face diferența. E greu, dar cu siguranță nu s-a terminat, așa că ne vom juca șansa până la capăt. Cine nu crede în asta poate rămâne acasă.
Rezultatul este enervant pentru că, sincer, o echipă ca a noastră nu poate pierde cu 3-0. Trebuie să înțelegem situația, recent am primit prea multe goluri împotriva echipelor mari și înscriem puține. Trebuie să fim mai intenși, mai atenți în faza defensivă, mai dispuși să facem un efort în plus. Cei de la PSG sunt puternici, în față au un fenomen real, dar rezultatul te enervează.", a spus Calabria, citat de .

Davide Calabria, pus la punct de Stefano Pioli pentru declarațiile de după PSG - Milan 3-0

Declarațiile lui Calabria nu i-au căzut deloc bine lui Stefano Pioli, care l-a taxat imediat pe jucătorul său: "Calabria făcut o greșeală. Nu există nimeni care să lucreze la Milanello fără concentrare sau cu puțină disponibilitate la efort. Dar după meci se întâmplă să spui anumite lucruri".
La jumătatea fazei grupelor din Champions League, AC Milan este pe ultima poziție în grupa F, cu numai două puncte și fără niciun gol marcat. Echipa lui Pioli are în continuare șanse la accederea în optimi, dar va trebui să câștige cel puțin două meciuri în ultimele 3 etape, când va juca acasă cu PSG și Borussia Dortmund și în deplasare cu Newcastle.
Situația Milanului nu e tocmai roz nici în Serie A, chiar dacă e pe locul doi, la un singur punct în spatele Interului. "Rossonerii" au pierdut cu 1-5 în Derby della Madonina în fața marii rivale, iar eșecul de săptămâna trecută cu Juventus a întărit opiniile multor specialiști că formația de pe San Siro nu are forța de a se bate pentru Scudetto în acest sezon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo