Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Acuzații dure după Real Madrid – Leipzig 1-1! "Arbitrii nu au avut curajul de a-l elimina pe Vinicius"

Dani Morar

Actualizat 07/03/2024 la 09:50 GMT+2

Real Madrid s-a calificat în sferturile Champions League, după ce a trecut de RB Leipzig cu 2-1 la general. Nemții acuză arbitrajul și, pe lângă golul anulat pe nedrept în tur, consideră că Vinicius ar fi trebuit eliminat după ce l-a bruscat pe Willi Orban.

Vinicius vs Orban

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a obținut biletele pentru sferturile Ligii Campionilor, după 1-1 pe Bernabeu, cu RB Leipzig. Spaniolii au mers mai departe grație victoriei cu 1-0 din tur, dar au avut mari emoții în manșa secundă de pe Bernabeu, când Dani Olmo a lovit bara, ratând șansa de a trimite partida în prelungiri.
Nemții acuză arbitrajul în dubla manșă cu gruparea blanco. După ce în tur, un gol le-a fost anulat în debutul partidei, aceștia incriminează o nouă fază și în retur. Vinicius a avut o intrare dură asupra lui Willi Orban în debutul reprizei secunde, iar apoi l-a luat de gât pe jucătorul maghiar, trântindu-l la pământ.
Jucătorii lui Leipzig au izbucnit după meci și cred că madrilenii ar fi trebuit să rămână în 10 oameni după acea fază, doar că centralul nu a avut curajul necesar pentru a lua o asemenea decizie.
"Dacă unul dintre jucătorii noștri îl strângea de gât pe unul de la Real Madrid, era eliminat 100%", a declarat Benjamin Henrichs, după meci.
"Arbitrii nu au curajul de a elimina asemenea jucători. M-a prins de gât cu ambele mâini. E lipsă de respect. Este cartonaș roșu. Dar arbitrii pot face greșeli, e parte din acest sport. Aș fi putut să mă apăr mai bine la golul primit și am fi putut marca mai mult. O să mă bucur de golul marcat azi și o să revenim mai puternici", a spus și Willi Orban, pentru Sky Sports.
Citește și:

Leipzig a fost aproape de a trimite meciul cu Real Madrid în prelungiri

La finalul partidei, Ilie Dumitrescu a analizat prestația celor de la leipzig, care au opus o rezistență fantastică pe Bernabeu și au avut momentele lor de dominare, fiind aproape de a trimite dubla în prelungiri.
"Leipzig i-a blocat foarte bine (n.r. pe cei de la Real Madrid). Mă uitam la Henrichs cu Vini, l-a blocat foarte bine. Olmo și Simons au jucat foarte bine. La finalizare, nu sunt jucători care să fructifice momentele astea bune.
Bellingham nu a fost în cea mai bună seară. Este clar că pe tranziție, pe progresia asta e bine. Intră bine Vini pe interior, finalizarea e senzația lui Vini. Ce nu mă așteptam eu, prezență foarte discretă în careul advers. Camavinga, foarte multe greșeli", a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.
Real Madrid se califică așadar în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a trecut de Leipzig cu 2-1 la general. Acolo se alătură celor de la Bayern Munchen, PSG și Manchester City.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo