Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona se teme de o singură echipă calificată în sferturile Champions League! Pe cine vrea să evite

Bianca Dumitru

Publicat 14/03/2024 la 13:43 GMT+2

Barcelona s-a calificat în sferturile de finală ale Champions League, după ce a învins-o cu scorul general de 4-2 pe Napoli. Jurnaliștii din Spania au anunțat acum, cu circa 24 de ore înainte de tragerea la sorți a duelurilor din Final 8, că echipa lui Xavi are un singur adversar pe care speră să-l evite.

Los jugadores del Barcelona celebran su segundo gol durante el partido de LaLiga entre el Barcelona y el Getafe, este sábado en el estadio de Montjuich, en Barcelona. EFE/ Enric Fontcuberta

Credit imagine: EFE

Barcelona a reușit să se califice, în această săptămână, în sferturile de finală ale Champions League, după ce a trecut cu scorul general de 4-2 de Napoli.
Catalanii își vor afla adversara din următoarea fază a competiției mâine după-amiază, după tragerea la sorți, care este programată de la ora 13:00 (ora României).
Înainte de stabilirea tabloului din ultimele faze ale Champions League, presa din Spania a anunțat că clubul blaugrana și-a ales adversarul pe care speră să-l evite în dubla pentru semifinale.
Conform jurnaliștilor Mundo Deportivo, este vorba despre Manchester City, campioana Angliei și deținătoarea trofeului celei mai importante competiții intercluburi de pe continent.
Motivul principal pentru care Barcelona nu vrea să dea în sferturi peste echipa lui Pep Guardiola este faptul că aceasta are un lot extrem de calitativ, cu jucători precum Erling Haaland, Kevin De Bruyne, Julian Alvarez, Bernardo Silva și Phil Foden, care pot oricând să schimbe soarta unui meci.
În plus, potrivit sursei citate, voci din lotul catalanilor se tem că Pep Guardiola ar putea fi ambiționat suplimentar să obțină un rezultat important în fața Barcelonei, după ce Xavi l-ar fi ironizat pe un jurnalist din anturajul fostului antrenor de pe Camp Nou.
Citește și:

Cum arată cotele la câștigarea Champions League

Manchester City este marea favorită la câștigarea trofeului Champions League în acest sezon, potrivit bookmaker-ilor. Specialiștii cred că Real Madrid, Arsenal și Bayern sunt singurele echipe capabile să o oprească pe campioana en-titre a Europei.
Iată cum arată cotele, înainte de aflarea duelurilor din sferturile de finală:
  • Manchester City - 2,63
  • Real Madrid - 5
  • Arsenal - 5,5
  • Bayern - 6
  • PSG - 12
  • Barcelona - 16
  • Atletico Madrid - 18
  • Borussia Dortmund - 25
Tragerea la sorți a meciurilor din următoarele faze ale Champions League va avea loc vineri, de la ora 13:00. Din această fază a competiției nu mai există restricții de țară sau capi de serie, astfel că fiecare echipă poate evolua cu oricare alta. Primele echipe extrase din urnă vor îndeplini rolul de "gazde" în partidele tur.
Cine își va adjudeca trofeul Champions League în acest sezon?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo