Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bernardo Silva a anunțat obiectivul măreț al lui City, înaintea returului cu Real Madrid

Eurosport
DeEurosport

Publicat 16/04/2024 la 16:09 GMT+3

Bernardo Silva, mijlocașul lui Manchester City, a dezvăluit obiectivul echipei pregătite de Pep Guardiola pentru finalul acestui sezon, înaintea returului din sferturile UEFA Champions League, împotriva celor de la Real Madrid.

Bernardo Silva celebra su gol.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Manchester City și Real Madrid se vor întâlni mâine seară pe Etihad, pentru manșa retur a sferturilor Ligii Campionilor. Meciul de pe Santiago Bernabeu a fost unul magistral, terminat cu scorul de 3-3, după răsturnări de situație și goluri de poveste.
Cu o zi înaintea duelului de la Manchester, Bernardo Silva a participat la conferința de presă și a recunoscut că această echipă a Realului este mult mai puternică decât cea de anul trecut: "Sunt mai buni anul acesta și își vor dori revanșa pentru acel 4-0 din sezonul trecut”, a declarat portughezul, citat de Sport.es.
Citește și:

Man. City, obiectiv măreț în acest sezon

În urma rezultatelor favorabile din ultima etapă de Premier League, "cetățenii" au revenit pe primul loc, după ce contracandidatele Arsenal și Liverpool au pierdut pe teren propriu: "Acest grup a arătat că poate să ajungă la finalul sezonului, concurând pentru toate trofeele. Nu va fi ușor. Au fost atât urcușuri, cât și coborâșuri.
A fost un weekend foarte bun pentru noi, nu ne așteptam la asta, dar acum depindem numai de noi pentru a câștiga Premier League. În urmă cu două săptămâni, totul părea imposibil. Probabil că în două săptămâni totul va fi diferit, din nou. Putem să pierdem toate trofeele într-o singură săptămână. Vrem să lăsăm în urmă o adevărată moștenire și să fim prima echipă care câștigă două ‘triple’ consecutive", a adăugat Bernardo.
"Magicianul" lui Guardiola nu a ezitat să vorbească despre doi adversari din meciul de mâine, pe care îi apreciază: ”Kroos și Modric reprezintă o inspirație pentru mine, sunt modele pentru consistența lor de peste 15 ani. Au câștigat totul și continuă cu aceeași ambiție. Mereu se gândesc la colectiv, înainte de a se gândi la ei înșiși”, a încheiat acesta.
Manchester City și Real Madrid își vor disputa "biletul" pentru semifinalele UEFA Champions League în returul de mâine, care va avea loc pe Etihad, de la ora 22:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo