Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bernardo Silva n-a trecut peste eșecul cu Real Madrid din Champions League! "E o echipă ciudată"

Bianca Dumitru

Publicat 28/04/2024 la 15:15 GMT+3

Manchester City a fost eliminată din Champions League, în sferturi, de Real Madrid, care s-a impus după loviturile de la 11 metri, pe Etihad. La aproape două săptămâni de la acel meci, Bernardo Silva a vorbit despre duelul cu "galacticii", explicând cât de dificil este să li se opună.

Bernardo Silva of Manchester City during the UEFA Champions League quarter-final second leg match between Manchester City and Real Madrid.

Credit imagine: Getty Images

Manchester City și-a încheiat în sferturi parcursul în Champions League, după ce a fost învinsă la penalty-uri de Real Madrid, pe Etihad, în urmă cu aproximativ două săptămâni.
Deși a trecut destul de mult timp de atunci, iar echipa lui Pep Guardiola a mai jucat între timp cu Chelsea și Brighton, Bernardo Silva nu a trecut complet peste eșecul cu "galacticii".
Portughezul a dezvăluit cât de greu de controlat sunt jucătorii lui Carlo Ancelotti, spunând că celor de la Manchester City le-a fost dificil să ia deciziile corecte în timpul partidei, lucru care i-a costat mult.
"Real Madrid este o echipă ciudată. Uneori pare că ai controlul asupra meciului și de nicăieri aleargă de două ori pe contraatac și marchează două goluri pentru că jucătorii lor, individual, sunt foarte buni. Sunt atât de rapizi și puternici pe contraatac încât nu este ușor să-i controlezi.
Dacă ataci cu prea mulți jucători, ei aleargă pe contră. Dacă nu ataci cu mulți jucători, se simte ca și cum nu ești suficient de eficient pentru a-i ataca în mod corespunzător. Deci este dificil să iei astfel de mici decizii în meci", a declarat Bernardo Silva, citat de As.com.
Citește și:

SILVA, CRITIC DUPĂ EXECUȚIA NEINSPIRATĂ DIN RETURUL CU REAL MADRID

Bernardo Silva a fost criticat în presa din Anglia din cauza modului superficial în care a executat penalty-ul împotriva lui Real Madrid, în prelungirile returului din sferturile de finală ale Champions League.
La câteva zile după meci, portughezul a vorbit despre decizia luată, de a executa pe mijlocul porții. Fotbalistul a spus că l-a analizat pe Lunin, dar că s-a întâmplat să nu-i iasă calculele: "Practic, aveam două opțiuni, una dintre părți, pe care nu o să o spun, și opțiunea de a șuta pe mijloc.
Am așteptat, am vrut să fiu al doilea sau al treilea executant pentru a vedea reacția portarului la primele execuții. Iar el s-a aruncat rapid, de aceea am crezut că opțiunea de a șuta pe mijlocul porții este cea ma bună.
Presiunea este pe portari, iar în 99% din cazuri ei se aruncă. Lunin nu a făcut asta, bravo lui. Asta este. Decizia a fost luată și am șutat pe mijloc, așa că întârzierea loviturii nu a avut niciun efect", a dezvăluit Bernardo Silva.
Pentru Manchester City urmează în această seară, de la ora 18:30, duelul cu Nottingham Forest, meci contând pentru a 35-a etapă din Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo