Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fanii lui Manchester City, atacați cu bâte pe străzile din Belgrad! Reacția promptă a clubului

Bianca Dumitru

Publicat 14/12/2023 la 09:00 GMT+2

Manchester City a jucat aseară pe terenul celor de la Steaua Roșie Belgrad, în ultima etapă a grupelor Champions League. Suporterii celor două echipe au fost implicați în incidente grave înaintea partidei, iar oficialii englezilor au reacționat imediat.

Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Manchester City s-a impus aseară, cu scorul de 2-3, pe terenul celor de la Steaua Roșie Belgrad, într-un meci contând pentru ultima etapă a grupelor Champions League.
Înaintea partidei, fanii celor două echipe au fost implicați în incidente grave. Suporterii celor de la City au fost atacați în timp ce se aflau într-un local din apropierea stadionului.
Cu fețele acoperite, ultrașii echipei gazdă i-au urmărit pe străzile din Belgrad și i-au lovit cu bâte, iar mai mulți englezi au ajuns la spital, problemele lor nefiind, însă, grave.
După incidentele grave dinaintea partidei, poliția locală a deschis o anchetă, iar cei de la Manchester City au reacționat imediat, transmițând un mesaj pe rețelele de socializare.
Citește și:

Fanii lui City, atacați pe străzile din Belgrad

Oficialii campioanei din Premier League au scris că păstrează legătura cu cei de la poliția din Belgrad pentru a se asigura că fanii lor vor fi în siguranță. Mai mult, englezii i-au fost sfătuit pe suporteri să nu afișeze logo-ul clubului pentru a nu se isca alte conflicte.
"Manchester City FC își exprimă îngrijorarea profundă pentru atacul asupra fanilor noștri aseară la Belgrad. Lucrăm cu poliția locală pentru a oferi siguranță și sprijin tuturor suporterilor.
Poliția sfătuiește suporterii noștri să evite afișarea articolelor cu logo-ul clubului. De asemenea, a fost trimis un email cu sfaturi pentru siguranța suporterilor", au notat cei de la Manchester City.
Echipa lui Pep Guardiola s-a calificat în optimile Champions League de pe primul loc al grupei G, după un parcurs perfect, cu 6 victorii și un golaveraj de 18-7. "Cetățenii" își vor afla următoarea adversară după tragerea la sorți de luni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo