Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gabriel a luat mingea în mână în careu, dar Bayern nu a primit penalty! Explicație halucinantă a arbitrului

Dani Morar

Actualizat 10/04/2024 la 09:30 GMT+3

Arsenal și Bayern Munchen au remizat, scor 2-2, în prima manșă a sferturilor UEFA Champions League. Thomas Tuchel a răbufnit la adresa arbitrajului și consideră că echipa sa a avut încă un penalty clar, refuzat de arbitru dintr-un motiv halucinant.

Gabriel Jesus, în Arsenal - Bayern.

Credit imagine: Eurosport

Arsenal și Bayern Munchen au remizat pe Emirates, după o partidă spectaculaosă, cu 4 goluri. Echipa calificată în semifinale se va decide în returul de peste o săptămână, dar bavarezii puteau pleca cu avantaj de un gol.
Pe parcursul partidei a avut loc o fază incredibilă, la care Thomas Tuchel e convins că s-ar fi impus dictarea unei lovituri de la 11 metri pentru echipa sa. Raya a executat un aut de poartă și i-a pasat lui Gabriel, care a luat mingea în mână în careu pentru a bate el. Arbitrul i-a permis brazilianului să execute din nou, însă antrenorul lui Bayern consideră că mingea era deja în joc și decizia care ar fi trebuit luată era simplă. Tuchel a fost enervat și de explicațiile arbitrului, care ar fi transmis că nu poate acorda lovitură de pedeapsă la o asemenea fază la acest nivel.
"Arbitrul a făcut o greșeală uriașă, a fost penalty clar pentru henț. Știu că a fost o situație nebună. Au pus mingea jos, a fluierat, iar fundașul a atins mingea cu mâna.
Ceea ce mă enervează sunt explicațiile lui de pe teren. Le-a spus jucătorilor că a fost o greșeală copilărească și că nu va da penalty pentru asta într-un sfert de finală al Ligii Campionilor.
E oribil, o explicație oribilă. Greșeală copilărească, greșeală de om adult, ce contează. Suntem nervoși pentru că e o decizie uriașă împotriva noastră", a declarat Tuchel la finalul partidei, citat de Fabrizio Romano.
Citește și:

Recorduri după Arsenal – Bayern 2-2

William Saliba a început cel de-al 42-lea meci al sezonului pentru Arsenal, în această seară, împotriva lui Bayern, în primul 11. Este cel mai mare număr de titularizări ale unui jucător de câmp din primele cinci ligi ale Europei în toate competițiile, în sezonul 2023/24.
Așteptarea de 14 ani a luat sfârșit. Bukayo Saka este primul om care înscrie pentru Arsenal într-un sfert de finală din Liga Campionilor, de la Nicklas Bendtner, în aprilie 2010.
Bukayo Saka a devenit primul jucător care este implicat direct în peste 8 goluri într-o singură campanie de Liga Campionilor pentru Arsenal, de la Alexis Sanchez, în sezonul 2015/16.
Harry Kane a marcat odată cu golul de marți mai multe goluri împotriva lui Arsenal pe Emirates decât orice alt jucător din formația oaspete, din istoria stadionului (6).
Doar Karim Benzema (11) a marcat mai multe goluri în deplasare împotriva unor cluburi engleze în UEFA Champions League decât atacantul lui Arsenal, Serge Gnabry (7 - 4 contra Tottenham, 2 contra Chelsea, 1 contra Arsenal).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo