Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guardiola s-a temut de o "otrăvire în masă" a jucătorilor înainte de Real - City! Anunțul englezilor

Nicu Savin

Publicat 12/04/2024 la 09:52 GMT+3

Real Madrid și Manchester City au terminat la egalitate prima manșă a sferturilor Champions League, scor 3-3. Înainte de meciul de pe Bernabeu, Kevin de Bruyne a avut probleme de sănătate și nu a putut evolua, iar presa engleză scrie că Pep Guardiola și șefii de la City s-au temut că întreag lotul ar fi putut fi afectați de o toxinfecție alimentară din cauza a ceea ce au mâncat la hotel.

Guardiola podczas meczu Real - City

Credit imagine: Imago

Real Madrid și Manchester City au oferit un adevărat regal fotbalistic în partida tur din sferturile Champions League. Cele două formații au condus pe rând, dar în cele din urmă s-a terminat 3-3, astfel că totul se va decide la returul de pe Etihad, săptămâna viitoare.
Cu puțin timp înainte de startul meciului, Pep Guardiola a primit o veste cumplită, aflând că nu se poate baza pe Kevin de Bruyne. Belgianul era apt 100% de joc, însă a avut probleme stomacale și a chiar a vomitat în vestiar, astfel că a rămas pe bancă pe tot parcursul meciului.
"Vomită. De Bruyne se simte rău. Nu știu dacă va putea juca. Am avut o întâlnire și era gata, dar când am ajuns în vestiar a început să vomite. Se simte rău", spunea Guardiola înainte de meciul de pe Bernabeu.

Guardiola s-a temut de ce e mai rău, înainte de Real Madrid - Manchester City

La câteva zile distanță, presa din Anglia scris că cei de la City s-au temut de ce e mai rău, după ce au văzut starea lui De Bruyne. Conform Daily Star, lui Pep Guardiola și oficialilor "cetățenilor" le-a fost frică să nu fie vorba despre "o otrăvire în masă a jucătorilor", din cauza a ceea ce au consumat la hotel în ziua meciului. Din fericire, niciun alt fotbalist nu a avut probleme precum De Bruyne și e clar că mijlocașul ofensiv a fost un caz izolat.
Cel mai probabil, belgianul va fi apt pentru partida retur cu Real Madrid, care va avea loc miercurea viitoare. Până atunci, Manchester City va juca acasă cu Luton Town, în etapa a 33-a din Premier League, meci în care victoria e crucială pentru "cetățenii" pentru a rămâne cu șanse reale în lupta pentru titlu.
Real Madrid va juca în week-end în deplasare cu Mallorca, iar Ancelotti și-ar putea permite să menajeze câțiva jucători importanți, pentru că avansul galacticilor în La Liga este liniștitor (8 puncte peste Barcelona, cu 8 etape înainte de finalul sezonului).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo