Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Haaland flirtează cu Real Madrid"?! Declarațiile norvegianului care i-au pus în gardă pe englezi

Bianca Dumitru

Publicat 06/03/2024 la 11:58 GMT+2

Manchester City o va înfrunta în această seară, pe teren propriu, pe FC Copenhaga, într-un meci contând pentru optimile Champions League. Înaintea partidei, Erling Haaland a participat la conferința de presă, iar prin declarațiile sale i-a pus în gardă pe englezi, care i-au interpretat cuvintele drept indicii cu privire la un posibil transfer la Real Madrid.

Erling Haaland

Credit imagine: Imago

Manchester City va primi în această seară vizita celor de la FC Copenhaga, într-un meci contând pentru manșa retur a optimilor Champions League.
Înaintea partidei, Erling Haaland a participat la conferința de presă, în care a făcut mai multe declarații care i-au alarmat pe jurnaliștii englezi. Norvegianul a fost întrebat, printre altele, despre viitorul său.
Ceea ce a spus a fost interpretat de britanici drept un indiciu cu privire la un posibil transfer la Real Madrid. Concret, Haaland a declarat că se simte foarte bine la Manchester City, dar că nu știe ce îi rezervă viitorul.
"Mă bucur de viața împreună cu cei dragi și mă bucur să fiu aici. Sunt foarte fericit cu oamenii din jurul meu: antrenorul, conducerea... Este un grup bun de oameni și sunt foarte fericit.
Dacă voi spune asta, vor apărea titluri, dar nu știi niciodată ce îți rezervă viitorul. Sunt fericit, mă concentrez pe ce se întâmplă pe teren, sunt multe jocuri. Cred că la asta trebuie să mă gândesc", a mărturisit Erling Haaland, citat de Sport.es.
Citește și:

"Haaland flirtează cu Real Madrid"

În urma afirmațiilor făcute de Haaland, jurnaliștii din Anglia au tras o concluzie categorică: aceea că norvegianul le-a lăsat o portiță deschisă celor de la Real Madrid pentru un eventual transfer.
Cei de la The Daily Telegraph au făcut un joc de cuvinte, titrând: "Haaland open to Real switch" ("Haaland deschis la schimbarea Reală"), în timp ce jurnaliștii The Sun au adaptat la numele norvegianului fraza "Hala Madrid". Aceștia au scris "Haala Madrid", adăugând un "a" în plus, ca în numele fotbalistului, și au notat: "Erling are un flirt Real".
Britanicii de la The Mirror au optat pentru un titlu în doar două cuvinte: "Alarma Erling", precizând că atacantul nu a spus nimic despre faptul că ar intenționa să rămână la City până la finalul contractului său, în 2027.
În plus, și alte publicații din Anglia au mizat pe aceeași idee, chiar dacă nu au mizat pe jocuri de cuvinte, ci au folosit expresii obișnuite. Cei de la The Express au notat: "Haaland deschide porțile Madridului. Nu pretinde că rămâne mult timp la City, în ciuda faptului că este fericit", în timp ce jurnaliștii Daily Star au scris: "Haaland este fericit... deocamdată".
Meciul dintre Manchester City și FC Copenhaga este programat în această seară, de la ora 22:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT aici.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo