Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jucătorii lui City nu se tem de returul cu Real Madrid! "Dacă ți-e frică, mai bine te uiți la televizor"

Bianca Dumitru

Publicat 16/04/2024 la 13:39 GMT+3

Manchester City o va înfrunta miercuri seară, de la ora 22:00, pe teren propriu, pe Real Madrid, în meciul retur din sferturile de finală ale Champions League. Înaintea partidei, Josko Gvardiol a prefațat duelul cu "galacticii", spunând că nu se teme de adversar, în ciuda forței echipei lui Carlo Ancelotti.

Nathan Ake of Manchester City celebrates with team mates Bernardo Silva, Ruben Dias, Rodri and Josko Gvardiol of Manchester City after scoring their sides first goal during the Emirates FA Cup Fourth Round match.

Credit imagine: Getty Images

Manchester City și Real Madrid se vor înfrunta miercuri seară, de la ora 22:00, pe Etihad, în meciul decisiv pentru calificarea în semifinalele Champions League.
În manșa tur, pe Santiago Bernabeu, cele două echipe au remizat, scor 3-3, astfel că partida de mâine seară va stabili formația care va face pasul spre penultimul act al celei mai importante competiții intercluburi de pe continent.
Înaintea partidei, Josko Gvardiol a vorbit despre duelul cu "galacticii", arătându-se încrezător în forța echipei sale de a ajunge pentru al patrulea an consecutiv în semifinalele Champions League.
Fundașul de 22 de ani a spus că nu se teme de adversarul pe care îl are de înfruntat și a anunțat că obiectivul celor de la Manchester City este acela de a câștiga trofeul.
"Vom înfrunta Real Madrid, regina acestei competiții, dar, dacă mă întrebați pe mine, nu există nicio teamă. Dacă ți-e frică să încerci (n.r. să o bați pe Real), mai bine te uiți la televizor. Noi ne dorim să câștigăm Champions League. Dacă vrei să treci mai departe, trebuie să o învingi pe Real Madrid", a declarat Josko Gvardiol.
Citește și:

CUM ARATĂ COTELE LA CÂȘTIGAREA TROFEULUI CHAMPIONS LEAGUE

După meciurile din manșa tur a sferturilor, casele de pariuri au modificat cotele la câștigarea trofeului Champions League. Manchester City a rămas principala favorită din competiție, dar și-a îmbunătățit cota, de la 2,63 la 2,5.
Adversara sa din sferturi, Real Madrid, a căzut în topul favoritelor de pe locul 2 până pe locul 4, cota "galacticilor" mărindu-se de la 5 la 8,5.
Arsenal are acum a doua cea mai mare șansă la câștigarea trofeului Champions League, fiind cotată cu 6, iar Barcelona completează podiumul, cu o cotă de 6,5. Catalanii au avut cea mai mare urcare în topul favoritelor, înainte de meciul tur cu PSG având doar a șasea șansă în UCL.
Atletico Madrid și-a îmbunătățit și ea cota, de la 18 la 9, urcând un loc în clasamentul favoritelor din cea mai importantă competiție intercluburi de pe continent, iar pe ultimele locuri în top sunt PSG, care a coborât de pe locul 5 pe locul 7, și Borussia Dortmund, care a rămas pe ultima poziție, acum cu o cotă de 23.
Cotele la câștigarea trofeului Champions League, după meciurile tur din sferturi
Partidele din manșa secundă a sferturilor de finală ale Champions League vor fi transmise astăzi și mâine, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Cine câștigă trofeul UEFA Champions League în 2023/2024?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol