Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United are concurență dură pentru transferul lui "Messi al Suediei"! Cifrele fotbalistului

Bianca Dumitru

Publicat 13/11/2023 la 12:47 GMT+2

Manchester United își dorește să-i obțină transferul lui Roony Bardghji, fotbalistul de 17 ani de la FC Copenhaga, care a înscris săptămâna trecută în poarta "diavolilor" golul victoriei din Champions League. Echipa lui Erik ten Hag are parte de concurență serioasă în cursa pentru mutarea jucătorului supranumit "Messi al Suediei".

Roony Bardghji of FC Copenhagen celebrates

Credit imagine: Getty Images

Manchester United este interesată de transferul unui puști de doar 17 ani, care este supranumit "Messi al Suediei". Este vorba despre Roony Bardghji, fotbalistul celor de la FC Copenhaga.
Atacantul a marcat săptămâna trecută, pe teren propriu, în poarta echipei lui Erik ten Hag, aducând victoria danezilor în meciul din cea de-a patra etapă a grupelor Champions League.
Jurnaliștii englezi au scris, după acea partidă, că oficialii de pe Old Trafford intenționează să-i obțină semnătura "puștiului minune de la Copenhaga", dar transferul va fi greu de obținut pentru că Bardghji are multe echipe de top pe urmele sale.
Cei de la Mirror au anunțat că fotbalistul născut în Kuweit este urmărit, printre altele, de cluburi din Anglia, Franța, Germania și Spania, astfel că ar putea fi unul dintre protagoniștii perioadei de mercato din vara anului 2024.
Citește și:

Bardghji, la mare căutare în Europa

"Internaționalul de tineret din Suedia, născut în Kuweit, este monitorizat de mai multe cluburi din Premier League, dar echipa franceză Nice ar putea face prima mișcare.
Aceasta se va confrunta însă cu o concurență, deoarece Chelsea, Newcastle și Crystal Palace se numără printre echipele engleze de top care sunt dornice să-i obțină semnătura lui Bardghji.
Interul în vârstă de 17 ani, care preferă să joace pe flancul drept, a marcat opt goluri în 20 de apariții în toate competițiile din acest sezon. Datorită stilului său de joc, Bardghji este supranumit 'Messi al Suediei' și a atras atenția unor echipe ca Barcelona, Bayern Munchen și Ajax în timpul perioadei petrecute la Copenhaga, după transferul de la giganții din țara natală, Malmo, în urmă cu trei ani.
Dar clubul său de vis nu este niciunul dintre acestea. Golul lui Bardghji din minutul 87 împotriva lui United a adus cota lui la noi culmi, iar danezii îi vor putea oferi un contract profitabil după ce va împlini 18 ani în această săptămână. O înțelegere nouă și îmbunătățită ar crește prețul cerut de Copenhaga, despre care se spune în prezent că ar fi în jur de 11,5 milioane de euro", au notat jurnaliștii din Anglia.
Roony Bardghji, care mai are contract cu FC Copenhaga până în vara anului 2025, are o cotă de piață de 4 milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo