Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid – Manchester City 3-3 | Aguero s-a bucurat la golul lui Rodrygo! Ce a făcut fostul atacant al "cetățenilor"

Dani Morar

Actualizat 10/04/2024 la 00:31 GMT+3

Real Madrid și Manchester City au oferit un spectacol atât de aștepta pe Santiago Bernabeu. Cele două formații au încheiat la egalitate, 3-3, după un meci cu 6 goluri. Aguero a anticipat că se va marca mult în acest duel și s-a lăudat cu pariul făcut, pe rețelele de socializare.

Rodrygo célèbre son but face à Manchester City, le 9 avril 2024.

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid și Manchester City au încheiat la egalitate, un meci nebun, cu multe răsturnări de situație. A fost 3-3 pe Santiago Bernabeu, în turul sferturilor Champions League, iar totul se va decide pe Etihad.
Mulți pariori au mizat că se vor marca multe goluri, iar cele două formații nu i-au dezamăgit. A fost și cazul lui Kun Aguero, cel care s-a lăudat pe rețelele de socializare cu un bilet plasat înainte de meci.
Fostul atacant de la Manchester City și Barcelona a mizat 10.000 de dolari pe faptul că se vor însrie minim 3 goluri în meci, iar pariul său a fost câștigător după nici un sfert de oră.
După ce Bernardo Silva a deschis scorul în minutul 2, Tchouameni a trimis un șut deviat de Ruben Dias pentru egalare, iar Rodrygo a făcut 2-1. Golul brazilianului a făcut ca Aguero să câștige 18.900 de dolari, o sumă fabuloasă pentru un om de rând, dar nu atât de semnificativă pentru un sportiv de talia argentinianului.
Citește și:

Real Madrid – Manchester City 3-3 – recorduri

După reușita de azi, Vinícius Júnior a fost implicat direct în 15 goluri împotriva adversarilor englezi în Liga Campionilor.
Real Madrid - Manchester City a devenit doar al doilea meci din faza eliminatorie a UEFA Champions League în care se înscriu trei goluri în primele 14 minute, după Manchester City - Tottenham din aprilie 2019 (2-2 în 11 minute).
Cei de la Real Madrid au marcat în ultimele 34 de meciuri disputate pe teren propriu în fazele eliminatorii ale UEFA Champions League (75 de goluri în total), cel mai bun parcurs al unei echipe din istoria competiției.
Este doar a patra oară în UEFA Champions League când ambele echipe înscriu cel puțin 3 goluri în prima manșă a unei întâlniri din faza eliminatorie, precedentul caz fiind tot între aceste două echipe (Man City 4-3 Real Madrid în sezonul 2021-22).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo