Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid – Manchester City 3-3 | Pep Guardiola a numit marele atu în returul de pe Etihad! "Noi vom face restul"

Dani Morar

Actualizat 10/04/2024 la 01:04 GMT+3

Manchester City și Real Madrid au terminat la egalitate, 3-3, o partidă extrem de spectacuoasă, pe Santiago Bernabeu. Pep Guardiola a vorbit despre calificarea în semifinale și știe care este marele atu al echipei sale în returul de pe Etihad.

Pep Guardiola (Manchester City)

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a condus-o de două ori pe Real Madrid, pe Santiago Bernabeu, dar super-duelul s-a încheiat la egalitate, 3-3. A fost o confruntare superbă între cele două formații, iar calificarea în semifinale se va decide pe Etihad, miercurea viitoare, de la 22:00.
Pep Guardiola este convins că echipa sa are un avantaj prin faptul că va juca returul pe propriul teren. Antrenorul lui City speră la o susținere masivă din partea suporterilor, după ce a văzut mobilizarea de la Madrid. Tehnicianul a scos în evidență și maturitatea de care a dat dovadă echipa sa, care a știut să sufere și să obțină acest 3-3, în fața celei mai experimentate echipe la nivel european.
"Săptămâna viitoare vom fi alături de suporterii noștri, va fi sold out. Fanii noștri ne vor ajuta să înscriem un gol, noi vom face restul și vom da totul pentru a ajunge în semifinale.
(n.r. despre mentalitatea echipei) Acum 4-5 ani am fi pierdut acest meci cu 4-1 sau 5-1. Santiago Bernabeu? Este un stadion fantastic, mai trebuie îmbunătățit doar gazonul. În privința acoperișului tras? Îmi place mai mult să văd cerul", a declarat Pep Guardiola la finalul partidei.
Citește și:

Recorduri după Real Madrid – Manchester City 3-3

Erling Haaland are coșmaruri cu Real Madrid. Echipa din capitala Spaniei este formația pe care norvegianul a întâlnit-o de cele mai multe ori în Champions League (3 meciuri) fără să marcheze (8 șuturi, 6 pe poartă, 269 de minute).
După reușita de azi, Vinícius Júnior a fost implicat direct în 15 goluri împotriva adversarilor englezi în Liga Campionilor.
Real Madrid - Manchester City a devenit doar al doilea meci din faza eliminatorie a UEFA Champions League în care se înscriu trei goluri în primele 14 minute, după Manchester City - Tottenham din aprilie 2019 (2-2 în 11 minute).
Cei de la Real Madrid au marcat în ultimele 34 de meciuri disputate pe teren propriu în fazele eliminatorii ale UEFA Champions League (75 de goluri în total), cel mai bun parcurs al unei echipe din istoria competiției.
Este doar a patra oară în UEFA Champions League când ambele echipe înscriu cel puțin 3 goluri în prima manșă a unei întâlniri din faza eliminatorie, precedentul caz fiind tot între aceste două echipe (Man City 4-3 Real Madrid în sezonul 2021-22).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo