Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Revenirea lui Harry Kane în Anglia va fi "fascinantă"! Reacția unui fost jucător de la Bayern și United

Bianca Dumitru

Publicat 01/09/2023 la 13:04 GMT+3

Bayern Munchen a fost repartizată aseară în grupa A din sezonul 2023/24 al Champions League, urmând a se duela cu Manchester United, FC Copenhaga și Galatasaray. Fostul fotbalist Owen Hargreaves a vorbit despre cum va fi revenirea lui Harry Kane în Anglia, după transferul în Bundesliga.

Harry Kane

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen face parte în sezonul 2023/24 al Champions League din grupa A, fiind repartizată alături de Manchester United, FC Copenhaga și Galatasaray.
Astfel, pentru duelul dintre campioana Germaniei și echipa lui Erik ten Hag, Harry Kane va avea șansa de a se întoarce în Anglia la doar câteva săptămâni după despărțirea de Tottenham.
Owen Hargreaves a comentat această situație și a spus că va fi "fascinant" să-l vedem pe atacantul englez revenind în Anglia, mai ales împotriva celor de la United, care și-ar fi dorit să-i obțină transferul.
"Bayern și Man United vor fi cei doi mari favoriți. Cred că United are o echipă bună, dar cred că Bayern va fi unul dintre favoriți în acest sezon de Champions League. Dar a fost o tragere foarte bună.
Va fi fascinant să-l vedem pe Harry Kane înapoi în Marea Britanie. Sunt sigur că celor de la Manchester United le-ar fi plăcut să-l aibă, dar probabil că i-ar fi costat un pic prea mult", a declarat fostul fotbalist al celor de la Bayern și United, pentru .
Citește și:

Grupele UEFA Champions League din sezonul 2023/24

Grupa A: Bayern Munchen, Manchester United, FC Copenhaga, Galatasaray
Grupa B: Sevilla, Arsenal, PSV, Lens
Grupa C: Napoli, Real Madrid, Braga, Union Berlin
Grupa D: Benfica, Inter, Salzburg, Real Sociedad
Grupa E: Feyenoord, Atletico Madrid, Lazio, Celtic
Grupa F: PSG, Borussia Dortmund, AC Milan, Newcastle
Grupa G: Manchester City, RB Leipzig, Steaua Roșie Belgrad, Young Boys Berna
Grupa H: Barcelona, FC Porto, Șahtior Donețk, Antwerp
Meciurile din Champions League, cea mai importantă competiție intercluburi de pe continent, vor fi transmise în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo