Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sandro Tonali va fi suspendat 10 luni, dar va putea juca în Newcastle - Dortmund! Cum e posibil

Bianca Dumitru

Actualizat 25/10/2023 la 13:21 GMT+3

Sandro Tonali se află într-un plin scandal privind pariurile ilegale, iar presa internațională a anunțat că fotbalistul va fi suspendat pentru o perioadă de 10 luni. Cu toate astea, italianul va fi disponibil, în această seară, pentru duelul dintre Newcastle și Borussia Dortmund, din a treia etapă a grupelor Champions League.

Tonali ist in einen Wettskandal verwickelt

Credit imagine: SID

Fotbalul italian este epicentrul unui nou scandal uriaș, mai mulți fotbaliști importanți fiind anchetați pentru că ar fi pariat pe platforme ilegale.
După ce săptămâna trecută Nicolo Fagioli și-a aflat pedeapsa, fiind suspendat de procurorii din Torino pentru 7 luni, acum și Sandro Tonali este aproape de a fi suspendat.
Italienii i-ar fi pregătit o pedeapsă de 10 luni, ceea ce înseamnă că sezonul este terminat pentru el, acesta urmând a rata inclusiv Campionatul European, dacă Italia va ajunge la turneul final.
Suspendarea nu a fost încă confirmată de autoritățile italiene, iar potrivit presei din Anglia, un anunț oficial nici nu va fi făcut înainte de startul meciului dintre Newcastle și Borussia Dortmund, contând pentru a treia etapă a grupelor Champions League.
Asta înseamnă că mijlocașul va fi disponibil pentru Eddie Howe pentru că, indiferent dacă sancțiunea va fi confirmată azi (așa cum presupun italienii), aceasta nu va intra în vigoare până mâine.
Potrivit jurnaliștilor Daily Mail, reprezentanții UEFA nu ar fi vrut ca Sandro Tonali să poată juca în această seară, dar nu au avut ce să facă în absența unei confirmări din Italia a suspendării.
Citește și:

AGENTUL LUI TONALI, MESAJ RĂVĂȘITOR DESPRE DEPENDENȚA PENTRU PARIURI

Agentul lui Sandro Tonali, Beppe Riso, susține că mijlocașul italian este în stare de șoc pentru cele întâmplate, însă speră ca experiența sa negativă să fie o lecție pentru cei din jur, care, de asemenea, se luptă cu această dependență.
Săptămâna trecută, Riso a vorbit public pentru prima dată despre implicarea jucătorului său în acest scandal de pariuri, explicând cât de dificil este acest moment pentru italianul legitimat la Newcastle.
"Sper că această problemă a jocurilor de noroc va ajuta la salvarea vieții lui Sandro, precum și a multor alți tineri afectați de aceeași problemă. Sandro a înțeles că trebuie să se concentreze și să facă față jocurilor de noroc cu o abordare puternică și hotărâtă", a spus agentul fotbalistului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo