Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tuchel a făcut lumină în privința schimbării lui Harry Kane: "Nu mai putea să continue"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 09/05/2024 la 14:08 GMT+3

Thomas Tuchel a explicat de ce l-a înlocuit pe Harry Kane în finalul meciului din semifinalele Ligii Campionilor, disputat împotriva lui Real Madrid. Englezul a acuzat probleme la spate, care nu l-au lăsat să continue partida.

Harry Kane of Bayern Munich looks dejected after the team's defeat and elimination from the UEFA Champions League during the UEFA Champions League semi-final second leg match between Real Madrid and FC Bayern München.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de daniel Kerekes
Thomas Tuchel, antrenorul lui Bayern Munchen, a luat decizia controversată de a-l înlocui pe Harry Kane în finalul partidei jucate pe Santiago Bernabeu, împotriva Realului. Bayern conducea cu 1-0 în acel moment, când Eric Maxim Choupo-Moting i-a luat locul golgheterului englez. Joselu avea să întoarcă scorul în decurs de 3 minute pentru a o duce pe Real în finala de pe Wembley.
Harry Kane a fost schimbat de Tuchel în minutul 85 al semifinalei de Liga Campionilor, împotriva lui Real Madrid. Într-un interval de 10 minute, Tuchel a înlocuit toți jucătorii de atac pe care îi mai avea pe teren.
Leroy Sane, Jamal Musiala și Harry Kane au fost schimbați. Planul lui Tuchel a fost de a conserva avantajul de un singur gol în minutele de prelungire. Antrenorul a explicat această decizie la finalul partidei.
Citește și:

De ce a fost Harry Kane înlocuit pe finalul meciului cu Real

Antrenorul care o va părăsi pe Bayern la final de sezon a spus că englezul a acuzat probleme în zona spatelui: "Nu mai putea continua partida. Toți cei patru atacanți trebuiau schimbați. Harry a avut o problemă la spat.”
Tuchel a recunoscut că nu regretă nicio decizie luată în acest meci: "Doare. Ne va lua puțin să ne revenim, dar este o înfrângere la care am lăsat totul pe teren. E greu de acceptat, dar nu regret nimic. De cealaltă parte, au fost prea multe accidentări, cam multe schimbări, multe crampe.
Am început cu 4 oameni de atac, iar la final nu a mai rămas niciunul pe teren. După care Neuer, care ne-a salvat pe tot parcursul meciului, a făcut o greșeală pe care nu ar face-o în următorii 100 de ani", a declarat Tuchel, citat de Mirror.
Astfel, Harry Kane va încheia un nou sezon fără trofeu câștigat, primul pentru Bayern din ultimii 12 ani. Englezul, aflat la primul sezon în afara țării natale, mai are o singură șansă la un trofeu în acest sezon, cu echipa sa națională, la EURO 2024.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo