Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xavi, dezamăgit după Napoli - Barcelona 1-1! "E o adevărată rușine!" Ce le-a reproșat jucătorilor săi

Bianca Dumitru

Publicat 22/02/2024 la 08:55 GMT+2

Barcelona a remizat aseară, scor 1-1, cu Napoli, în meciul tur din dubla contând pentru optimile Champions League. La finalul partidei, Xavi s-a arătat nemulțumit de golul încasat de echipa sa, în timp ce Ronald Araujo și-a lăudat colegii, declarându-se încrezător cu privire la obținerea calificării în sferturi.

Nicht zufrieden: Barca-Trainer Xavi

Credit imagine: SID

Barcelona a obținut doar o remiză aseară, scor 1-1, în duelul din deplasare cu Napoli, meci contând pentru manșa tur a optimilor Champions League.
Robert Lewandowski a deschis scorul, dar catalanii nu au putut obține victoria, deși au dominat partida. Catalanii au fost egalați grație unui gol marcat de Victor Osimhen, după noi greșeli în defensivă, iar Napoli putea obține chiar mai mult.
Această situație l-a nemulțumit pe Xavi, care a declarat la finalul partidei că Barcelona ar fi meritat mai mult. Antrenorul s-a arătat dezamăgit de golul încasat de echipa sa și a spus că jucătorii lui ar fi trebuit să închidă meciul mai devreme.
"Am jucat bine și ne-am creat mai multe ocazii. Am fi meritat mai mult. Am jucat foarte bine. Cu și fără minge, am fost bine poziționați în apărare. Trebuia să calmăm meciul.
Nu am putut controla mingea după ce am marcat. Am dominat și am fi meritat să câștigăm. Au marcat din singura șansă pe care au avut-o tot jocul, este o adevărată rușine... Acesta este Champions League", a declarat Xavi.
Citește și:

Araujo, după Napoli - Barcelona: "Suntem o echipă mare"

La rândul său, Ronald Araujo a analizat prestația catalanilor, lăudându-și coechipierii. Fundașul de 24 de ani s-a declarat încrezător că Barcelona va reuși să obțină calificarea în sferturile de finală ale competiției după returul de pe teren propriu.
"Adevărul este că suntem triști, puteam pleca de aici cu o victorie. Am jucat foarte bine. Primele 30 de minute au fost foarte bune. Apoi au avut posesia, dar nu și-au creat ocazii. Așa este în Champions League, nu poți domina mereu. Au avut acea șansă acolo, unde au și marcat, dar trebuie să continuăm.
Am jucat împotriva unei echipe mari, iar acum vom juca acasă, unde vom da totul pentru a trece mai departe. Per total, am făcut o treabă bună, atacanții lor sunt foarte buni. Cred că am arătat că suntem o echipă mare", a spus Ronald Araujo.
Returul dintre Barcelona și Napoli, care se va juca în Spania, este programat marți, 12 martie, de la ora 22:00, și va fi transmis în format LIVETEXT pe Eurosport.ro și în aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo