Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xavi, mesaj războinic înaintea returului cu PSG! "Trebuie să ne dăm viața pe teren ca să trecem"

Bianca Dumitru

Publicat 15/04/2024 la 18:48 GMT+3

Barcelona o va înfrunta marți seară, de la ora 22:00, pe teren propriu, pe PSG, în meciul retur din sferturile de finală ale Champions League. Înaintea partidei, Xavi a susținut o conferință de presă în care a transmis un mesaj puternic, precizând că jucătorii săi vor face tot posibilul pentru a se califica în penultimul act al competiției.

Xavi (r.) wird den FC Barcelona im Sommer verlassen

Credit imagine: Getty Images

Barcelona va primi marți seară, de la ora 22:00, vizita celor de la PSG, într-un meci contând pentru manșa a doua a sferturilor de finală din Champions League.
Catalanii au câștigat partida tur cu scorul de 3-2 și pornesc ca favoriți la calificare, dar avantajul este minim, astfel că se poate întâmpla orice în returul din Spania.
Astfel, Xavi a transmis un mesaj puternic la conferința de presă susținută înaintea duelului cu parizienii. Antrenorul echipei blaugrana a spus că își dorește ca jucătorii lui să dea totul pentru calificare.
Xavi speră ca fotbaliștii să arate cel mai bun fotbal de care sunt capabili și să se coaguleze într-o echipă puternică atât în apărare, cât și în atac.
"Slăbiciunile lor vor fi observate, sunt sensibili. Dacă e să fiu sincer, cheia este să fim o echipă, și în apărare, dar și în atac. Trebuie să ne lăsăm pielea pe teren și să ne dăm viața. Dacă suntem o echipă în adevăratul sens, avem șansa noastră să trecem!
Nu suntem o echipă care să speculeze. Sperăm că vom avea cea mai bună versiune a noastră. Trebuie să faci lucrurile în cel mai bun fel. Va fi complicat. Este un război fotbalistic și se va suferi. Ei nu speculează și nici noi nu o facem", a declarat Xavi, citat de Marca.
Cine câștigă trofeul UEFA Champions League în 2023/2024?
Citește și:

Istvan Kovacs, la centru în returul dintre Barcelona și PSG

Returul dintre Barcelona și PSG, care va avea loc marți, 16 aprilie, de la ora 22:00, în Spania, va fi arbitrat de Istvan Kovacs. În tur, catalanii s-au impus cu 3-2 la Paris, astfel că meciul de la Barcelona va fi extrem de important, francezii urmând a încerca să întoarcă rezultatul.
Centralul român va fi ajutat la duelul de pe Estadi Olimpic Lluis Companys de tușierii Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce al patrulea oficial va fi Horațiu Feșnic, iar în camera VAR se vor afla doi arbitri germani, Marco Fritz și Bastian Dankert.
Pentru Kovacs, returul dintre Barcelona și PSG va fi cel de-al optulea meci pe care îl va arbitra în actualul sezon de Champions League. Românul a mai condus două partide din preliminarii, 4 din grupe și una din optimi.
Arbitrul de 39 de ani a mai fost la centru, în această stagiune, într-un singur meci al PSG-ului, cel cu Newcastle din grupele celei mai importante competiții intercluburi de pe continent, în timp ce pe Barcelona nu a mai arbitrat-o din sezonul 2021/22, de la duelul cu Napoli din 16-imile Europa League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo