După ce a fost egalată în ultimele secunde ale partidei de Irlanda de Nord, echipa condusă de Mirel Rădoi a obținut prima sa victorie în Liga Națiunilor pe terenul Austriei, echipă considerată favorita grupei. Tricolorii au avut din nou un joc ofensiv, au deschis scorul devreme prin Alibec și nu au cedat după ce au fost egalați de Baumgartner.
Sărbătoritul Dragoș Grigore (a împlinit azi 34 de ani) a înscris primul său gol pentru echipa națională, iar Maxim a profitat de o greșeală și l-a lobat superb pe Schlager. Reușita lui Onisiwo din minutul 80 a adus emoții în tabăra tricolorilor, însă apărarea nu a mai cedat și scorul final a fost 3-2. În urma acestui rezultat, România se află pe prima poziție în Grupa 1 din Liga B.

Liga Națiunilor | Austria – România 2-3. Dragoș Grigore, în culmea fericirii

Cupa Mondială FIFA
Primele opinii ale lui Edi Iordănescu în Qatar. Ce spune despre Elveția, viitoarea rivală a României
01/12/2022 LA 10:45
"Simt bucurie, mă bucur că am marcat, dar sunt mai fericit că echipa a reușit să câștige. A fost un joc consistent al echipei noastre și o victorie meritată. Suntem aici pentru calificare, venim la națională pentru a face milioane de români fericiți. Avem nevoie de un grup unit pentru a ne califica, iar astă seară am demonstrat că suntem uniți. Suntem o echipă bună, care poate să joace. Rezultatul e consecința unei prestații bune în această seară", a spus Dragoș Grigore, la ProTV.
"Mă gândeam de mult să înscriu la națională, dar nu am reușit până acum. Mă bucur că am făcut-o în această seară, e un gol de care îmi voi aminti toată viața. Dar încă nu am realizat nimic, suntem la început de drum și important e locul pe care îl vom ocupa la final. Am fost aproape de încă un gol, dar poate era prea mult, să nu exagerăm", a spus el pentru aceeași sursă.
Fotbal
Mesajul emoționant al selecționerului Edi Iordănescu de Ziua Națională a României
01/12/2022 LA 07:31
Fotbal
Mihai Stoichiță, deosebit de optimist în privința preliminariilor EURO 2024. "Ne calificăm!"
21/11/2022 LA 21:37