Nicolae Dică a dezvăluit că Mirel Rădoi se va baza pe Andrei Burcă, Alexandru Păun şi Mihai Bordeianu pentru barajul cu Islanda, din semifinalele play-off-ului Ligii Naţiunilor. Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi la echipa naţională, a mărturisit că fundaşul campioanei CFR Cluj, Andrei Burcă, ar putea să facă deplasarea în Islanda.
Burcă este un jucător care în ultima perioadă are evoluţii foarte bune. A şi ajuns la echipa naţională cu Cosmin Contra. Da, este o soluţie pentru echipa naţională, este pe val în acest moment. Am fost cu Mirel la meciul tur cu Sevilla şi l-am urmărit, se vede că a prins încredere. Ajută foarte mult CFR Cluj în acest moment. A jucat şi pe postul de fundaş dreapta
Dică a mai menţionat doi jucători ai campioanei care ar putea ajuta România să obţină calificarea la Euro: Alexandru Păun şi Mihai Bordeianu.
Cupa Mondială FIFA
Cel mai tare Campionat Mondial din istorie. Doar CM 1994 se apropie de ce avem în Qatar
ACUM 11 MINUTE
Avem mulţi jucători în vizor. Păun nu este un jucător titular constant la CFR Cluj. Este un jucător interesant, pe care noi îl urmărim. Şi Bordeianu este un jucător pe care îl urmărim. Ne bucurăm că avem jucători la echipa campioană, jucători care evoluează şi în cupele europene. Am văzut că Păun a jucat şi inter stângă şi extremă, este un jucător polivalent. Este bine să ai un jucător care să joace pe mai multe poziţii. Cristi Chivu juca fundaş stânga la Inter şi la naţională juca mijlocaş defensiv. N-a jucat niciodată fundaş stânga la echipa naţională
România va întâlni Islanda în semifinalele play-off-ului Ligii Naţiunilor în 26 martie. Dacă va învinge Islanda, România se va înfrunta în finala din 31 martie cu câştigătoarea meciului Bulgaria-Ungaria.
Mediafax
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Kaka: "În Brazilia, Ronaldo este doar un grăsan care merge pe stradă!"
ACUM 28 MINUTE
Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
ACUM 8 ORE