La finalul partidei de pe Arena Națională, Alibec a declarat că jocul naționalei României a fost ofensiv, în ciuda faptului că elevii lui Mirel Rădoi au marcat un singur gol.
În momentul în care Alibec a auzit reacția lui Ciprian Marica pentru Pro TV, oferită cu puțin timp înainte, în care spunea că jocul "tricolorilor" a fost previzibil, atacantul Astrei a răbufnit, chemându-l în mod ironic pe teren pe fostul internațional: "Să vină Marica să joace".
"Eu am jucat când a fost cazul și când am fost convocat. Zic că am făcut-o bine, am marcat 25 de goluri pentru echipa națională.", a fost replica lui Marica, la Pro TV.
Liga Națiunilor UEFA
România va juca în al doilea eșalon în viitoarea ediție a Ligii Națiunilor. Posibilele adversare
12/10/2021 LA 11:41

Marica i-a oferit o nouă replică lui Alibec: "Nu pot să mint oamenii"

Astăzi, după ce spiritele s-au calmat, Ciprian Marica a dorit să lămurească situația, asigurând că n-a avut intenția să-l ironizeze pe Alibec:
"Nu era ironie. De fiecare dată am încercat să comentez ceea ce văd. E ingrată poziţia când trebuie să comentezi un joc slab al echipei naţionale. Înţeleg frustrarea din sânul echipei naţionale pentru că am trăit şi eu asta.
Totodată, nu putem să minţim oamenii şi să le spunem altceva decât vedem. Nu pot să mint oamenii şi să spun altceva decât văd. Ştiu cine e Alibec şi ştiu ce poate. Nu m-a surprins reacţia lui.", a declarat Ciprian Marica, pentru AntenaSport.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Liga Națiunilor UEFA
Thibaut Courtois, acuzații către UEFA și FIFA: "Își umplu buzunarele pe spatele jucătorilor"
11/10/2021 LA 10:48
Liga Națiunilor UEFA
Tot ce trebuie să știi despre turneul final în Nations League!
06/10/2021 LA 10:02