Cornel Dinu i-a transmis un mesaj acid lui Mirel Rădoi, după înfrângerea cu 4-0 de pe terenul Norvegiei. Fostul mare jucător și antrenor al lui Dinamo, care a pregătit și naționala României în perioada 1992-1993, s-a arătat extrem de nemulțumit de declarația lui Rădoi de la finalul duelului de la Oslo.
Pe un ton extrem de pesimist, selecționerul a spus că naționala noastră trebuie să limiteze proporțiile scorului în partida următoare, cu Austria, de pe teren propriu.
"La meciul cu Austria mă gândesc doar la o limitare de scor, să nu pățim ce am pățit și în seara asta. Cunosc adversarul, mă gândesc că din punct de vedere mental și după meciul cu Islanda va fi dificil.", a spus Mirel Rădoi, pentru Pro X.
Liga Națiunilor UEFA
România va juca în al doilea eșalon în viitoarea ediție a Ligii Națiunilor. Posibilele adversare
12/10/2021 LA 11:41
La scurt timp după reacția neașteptată a lui Rădoi, Gică Hagi a declarat că la naționala României ar trebui să primeze optimismul, indiferent de dificultatea situației. "Regele" n-a dat însă vreun nume când a specificat acest lucru.

Cornel Dinu i-a cerut demisia lui Rădoi, după Norvegia - România 4-0

Spre deosebire de Hagi, Cornel Dinu nu s-a ferit să-l arate cu degetul pe Mirel Rădoi. Fostul fundaș cu 67 de selecții la națională i-a cerut în direct demisia lui Rădoi pentru declarațiile făcute la finalul meciului cu Norvegia.
"Groaznic! Nu se poate așa ceva, au mai fost și după meciul cu Islanda câteva declarații. Se dovedește total inoportun în declarații, că probabil ceva fotbal mai știe. Nu poți să spui că te gândești să joci cu Austria la limitarea scorului.
Afară! Nu poți să faci asemenea declarații! Înseamnă că nu ai nimic în comun cu postul în care te-ai așezat!", a spus Cornel Dinu, în direct la Telekom Sport.
După 3 etape, România se află pe locul 3 în grupa din Liga Națiunilor, cu 4 puncte acumulate. Pentru "tricolori" urmează partida de miercuri (ora 21:45) de pe teren propriu, împotriva Austriei.
Până acum, Rădoi a înregistrat o victorie, o remiză și două înfrângeri la cârma naționalei. Singurul succes a venit chiar împotriva Austriei, în Liga Națiunilor, la meciul de luna trecută.

Clasamentul din Liga Națiunilor:

  • 1. Austria 6p
  • 2. Norvegia 6p
  • 3. România 4p
  • 4. Irlanda de Nord 1p
Liga Națiunilor UEFA
Thibaut Courtois, acuzații către UEFA și FIFA: "Își umplu buzunarele pe spatele jucătorilor"
11/10/2021 LA 10:48
Liga Națiunilor UEFA
Tot ce trebuie să știi despre turneul final în Nations League!
06/10/2021 LA 10:02