Cea mai mare absență din lotul gazdelor a fost cea a lui Giorgio Chiellini, experimentatul fundaș de la Juventus. Întrebat de ce a decis să-l lase pe bancă pe jucătorul de 36 de ani, selecționerul Roberto Mancini a oferit un răspuns care a stârnit râsetele la conferința de presă de la finalul duelului.
Întrebat de ce a mizat pe Acerbi în locul lui Chiellini în centrul defensivei, Mancini a oferit o explicație amuzantă:
"A fost vina mea. Mi-au arătat foaia de joc, eu nu aveam ochelarii la ochi și am spus că este în regulă. Nu mi-am dat seama că Acerbi era trecut în locul lui Chiellini. Oricum, stabilisem de dinainte că Acerbi va juca într-un meci, iar Chiellini în celălalt. Totuși, Giorgio m-a anunțat că vrea să joace în cel cu Bosnia. Asta e, acum va trebui să facem rocada (n.r. - la meciul cu Olanda, de pe 7 septembrie). Nu este ca și când alegi un portar în locul unui fundaș, dar tot este o eroare din partea mea.", a declarat Roberto Mancini, la finalul meciului din Liga Națiunilor.
Liga Națiunilor UEFA
România va juca în al doilea eșalon în viitoarea ediție a Ligii Națiunilor. Posibilele adversare
12/10/2021 LA 11:41

Italia - Bosnia 1-1, în Liga Națiunilor

Bosnia a deschis scorul în minutul 57, când Dzeko a urmărit excelent o minge trimisă cu capul de Sunjic în careu și a reluat-o la colțul lung, din câțiva metri de poartă. Italia a restabilit egalitatea după 10 minute, prin Sensi. Mijlocașul a trimis un șut din cădere de la marginea careului, deviat de un fundaș bosniac lângă bară.
În urma rezultatului înregistrat aseară, Italia ocupă locul 3, în spatele Olandei și Bosniei. Polonia este codașa grupei din Liga A.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Liga Națiunilor UEFA
Thibaut Courtois, acuzații către UEFA și FIFA: "Își umplu buzunarele pe spatele jucătorilor"
11/10/2021 LA 10:48
Liga Națiunilor UEFA
Tot ce trebuie să știi despre turneul final în Nations League!
06/10/2021 LA 10:02