La finalul duelului cu Irlanda de Nord, scor 1-1, de pe Arena Națională, Ianis Hagi a atras multe critici în jurul său. Mijlocașul lui Rangers a fost înlocuit de Mirel Rădoi în repriza secundă, însă selecționerul naționalei României are în continuare mare încredere în calitățile lui Ianis.
La conferința de presă de dinaintea partidei din Austria, Rădoi a scos în evidență calitatea tehnică a lui Hagi Jr., apoi a dezvăluit că se consideră el însuși principalul vinovat pentru remiza neașteptată din meciul cu Irlanda de Nord:
"Cea mai mare problemă a lui Ianis a fost la nivel de dueluri individuale unde niciodată nu a excelat. Nu e rolul lui, el are alte calități, are pasă decisivă, lovește bine cu ambele picioare, dar într-adevăr, nu a fost cea mai bună seară a lui.
Liga Națiunilor UEFA
Mihai Stoichiță continuă declarațiile halucinante: "Liga Națiunilor nu te duce oricum nicăieri"
28/09/2022 LA 12:05
Principalii vinovați sunt în fața voastră, noi trebuie să fim judecați. Nu a făcut o partidă reușită, dar sunt sigur că naționala va câștiga puncte cu ajutorul lui Ianis Hagi.", a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă.

Ianis Hagi, înaintea meciului dintre Austria și România: "În fotbal se întâmplă și așa ceva"

La rândul său, Ianis Hagi consideră că naționala arată mult mai bine sub comanda lui Mirel Rădoi, care a debutat pe banca "tricolorilor" chiar la meciul cu Irlanda de Nord.
"Pasăm mult mai mult acum, suntem mult mai curajoși, dar cred că și defensiv s-au schimbat multe lucruri, ne apărăm mult mai sus, încercăm să recuperăm cât mai repede mingea. Sunt încrezător în ce am început cu Mirel Rădoi.
Dacă ne făceam datoria în fața porții, nu mai vorbeam de ghinion cu Irlanda de Nord, așa a fost să fie istoria acestui meci. Am dominat din primul până în ultimul minut, dar în fotbal se mai întâmplă și așa ceva.", a spus Ianis Hagi, pentru FRF.ro.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Liga Națiunilor UEFA
Mini-criza pe care o traversează naționala Franței. Didier Deschamps are o misiune dificilă
27/09/2022 LA 09:51
Liga Națiunilor UEFA
Keșeru, despre forma naționalei României + cum vede o eventuală schimbare a lui Iordănescu
24/09/2022 LA 17:10