Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Camora încă n-a fost chemat la națională, dar deja l-a supărat pe Rădoi: "Nu-mi plac aceste lucruri"

Cosmin Cioboata

Actualizat 15/09/2020 la 15:47 GMT+3

Mirel Rădoi a mărturisit că nu i-a plăcut când Mario Camora, fundașul portughez care recent a primit cetățenia română, a început să fredoneze în direct la TV imnul național "Deșteaptă-te, române".

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei României

Credit imagine: Eurosport

Mario Camora, căpitanul lui CFR Cluj, a primit cetățenia română în urma unei Hotărâri de Guvern. Fundașul portughez în vârstă de 33 de ani, care evoluează din 2011 la formația ardeleană, va putea fi convocat la naționala României, dacă selecționerul Mirel Rădoi va decide acest lucru.
În urmă cu câteva zile, Mario Camora a reamintit că își dorește enorm să fie chemat la naționala României. Drept dovadă pentru atașamentul său pentru țara noastră, fundașul a început să cânte imnul național în direct, la Digisport.
"Mi-aș dori să fiu convocat, normal. Aștept un telefon de la Mirel. Ar fi o mândrie pentru mine, pentru club, mă simt român, și oficial sunt. Mi-ar plăcea să fac parte din acest grup.", a spus Mario Camora, pentru Digisport.

Rădoi, despre momentul în care Camora a început să cânte imnul României: "Nu-mi plac aceste lucruri"

Întrebat despre gestul lui Camora, Mirel Rădoi a mărturisit că nu îi plac astfel de lucruri care doar atrag atenția. Selecționerul României a declarat că apreciază lucrurile serioase, iar portughezul ar trebui să se concentreze în continuare pe jocul său.
Totuși, Rădoi a dezvăluit că există șanse ca Mario Camora să fie convocat la meciul cu Islanda, din semifinalele barajului pentru Euro, de pe 8 octombrie.
"Am văzut că a început să cânte imnul la televizor. Asta înseamnă că data viitoare îl vom auzi că spune că e titular deja și lucrurile astea nu-mi plac. Eu apreciez lucrurile serioase. El trebuie să continue evoluțiile bune de la club. Dar da, din punct de vedere psihologic, ar putea să debuteze cu Islanda, pentru că a jucat multe meciuri la nivel înalt.", a declarat Mirel Rădoi, pentru Pro X.

Mario Camora, jucătorul lui CFR Cluj, a primit cetățenia română

Camora s-a adaptat repede în România și a învățat limba în timp record. Portughezul se simte excelent aici și a devenit un lider autoritar în vestiarul lui CFR Cluj.
Fundașul de 33 de ani ar putea reprezenta o soluție pentru Mirel Rădoi la națională, pe postul de fundaș stânga. Pe poziția respectivă, Rădoi i-a avut la dispoziție pe Alin Toșca, Nicușor Bancu și Florin Ștefan la meciurile cu Irlanda de Nord și Austria, din Liga Națiunilor.
Camora a sosit la CFR Cluj în 2011, iar de atunci a bifat peste 330 de apariții în toate competițiile. Lusitanul a marcat 9 goluri, reușind să cucereasă 6 trofee alături de trupa din Gruia: 4 titluri în Liga 1 (2012, 2018, 2019, 2020), o Cupă (2016) și o Supercupă a României (2018).
De-a lungul carierei, Camora a mai evoluat la Samora Correia, Valdevez, Beira-Mar, Pampilhosa şi Naval, formații din Portugalia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo