Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alte două șocuri în Liga Națiunilor: Anglia – Ungaria 0-4 și Germania - Italia 5-2

Andrei Nicolae

Actualizat 14/06/2022 la 23:43 GMT+3

Ungaria este senzația ediției din acest an în Liga Națiunilor. În eșalonul de elită, selecționata maghiară i-a luat Angliei 6 puncte în câteva zile. Și în ce manieră!

Roland Sallai of Hungary celebrates scoring against England

Credit imagine: Getty Images

În timp ce România a avut o noapte groaznică în Giulești, fiind învinsă de Muntenegru cu 3-0, Ungaria a făcut senzație pe Molineux. Selecționata condusă de Marco Rossi a câștigat incredibil, cu 4-0 pe terenul Angliei și s-a instalat pe locul 1 în Liga A, Grupa A3.
În urmă cu câteva zile, Ungaria a obținut prima victorie contra selecționatei Three Lions după o pauză de 60 de ani. În această seară a dublat-o cu o victorie magnifică în deplasare. Lucrurile s-au complicat pentru echipa lui Gareth Southgate încă din minutul 16, când Roland Sallai a deschis scorul. Harry Kane & Co s-au aruncat în atac, dar același jucător a majorat avantajul în minutul în minutul 70.

Două șocuri la Anglia - Ungaria și Germania - Italia

Pentru ca show-ul să fie complet, Zsolt Nagy a dus scorul la 3-0 în minutul 80. Coșmarul Angliei s-a prelungit cu o eliminare a lui John Stones și un gol patru primit în minutul 89 de la Daniel Gazdag.
Un alt șoc al serii a avuit loc la derby-ul Germania – Italia. Campioana Europei en-titre a fost surclasată la Monchengladbach cu 5-2! Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs, iar germanii au avut 5-0 la un moment dat. Ungaria este lider cu 7 puncte după 4 jocuri, în timp ce Germania a urcat pe locul 2, cu 6 puncte. Italia – 5 puncte și Anglia – 2 puncte vor lupta pentru evitarea retrogradării.
Tot în Liga A, Grupa 4, Olanda a învins Țara Galilor, scor 3-2, iar Belgia s-a impus în Polonia cu 1-0. Cele două reprezentative din Benelux sunt pe primele două locuri.
În Grupa României, Bosnia și-a consolidat locul 1, după victoria cu 3-2 contra Finlandei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo