Anglia nu are un start bun de Nations League. În primul meci, vicecampioana Europei a pierdut la Budapesta, în fața Ungariei, după care au urmat alte două remize, cu Germania și Italia. Nu doar rezultatele atrag critici pentru echipa lui Gareth Southgate, dar și faptul că singurul gol al englezilor în cele trei meciuri a venit dintr-o lovitură de la 11 metri cu Germania, transformată de Harry Kane.
Harry Maguire, căpitanul lui Manchester United, nu este de acord cu criticile la adresa echipei lui Southgate și îl apără pe selecționer. Anglia nu a mai avut o serie de trei partide fără victorie din 2018.
"Recordul lui din ultimii patru ani vorbește de la sine. Când joc la cel mai înalt nivel există presiune și critici, iar de fiecare dată când nu câștigi un meci vor fi critici.
Liga Națiunilor UEFA
Istvan Kovacs, lăudat în Gazzetta dello Sport pentru prestația de la Germania - Italia
15/06/2022 LA 12:39
În ultimele meciuri nu am înscris destule goluri, dar am ajuns în semifinalele Cupei Mondiale jucând așa și am fost la o lovitură de departajare de a câștiga EURO pe teren propriu.
Să lăsăm fotbalul să vorbească. Toată lumea să ne susțină la Cupa Mondială iar noi vom continua să dăm totul, facem tot posibilul să ne îmbunătățim", a spus Maguire după meciul cu Italia, potrivit GOAL.
Citește și:

Anglia este pe ultimul loc în grupa din Nations League

Într-o partidă disputată pe Mollineux în fața a 2000 de copii, din cauza suspendării provocate de incidentele de la finala EURO 2020, Anglia și Italia au remizat sâmbătă seară, scor 0-0.
După primele trei etape din Nations League, Anglia se află pe ultimul loc al grupei 3 al Ligii A, cu doar 2 puncte și un singur gol marcat. Liderul grupei este Italia (5 puncte), urmată de Ungaria (4 puncte) și Germania (3 puncte).
În următorul meci, Anglia speră să își ia revanșa contra Ungariei, în ultimul meci din această lună. Ultimele două meciuri le va disputa în luna septembrie, cu Italia (deplasare) și Germania (acasă).
Liga Națiunilor UEFA
Ce a zis Gareth Southgate după înfrângerea cu Ungaria! Fanii i-au cerut demisia selecționerului
15/06/2022 LA 08:44
Liga Națiunilor UEFA
Alte două șocuri în Liga Națiunilor: Anglia – Ungaria 0-4 și Germania - Italia 5-2
14/06/2022 LA 20:42