Echipa națională de fotbal a Bulgariei a avut parte de un eveniment nefericit după sosirea în Georgia. Bulgarii au programat duminică jocul contra Georgiei, la Tbilisi, iar imediat după sosirea în țară, autocarul acestora a fost implicat într-un accident de circulație.
Mijlocașul Todor Nedelev a fost transportat la spital pentru investigații, în timp ce restul jucătorilor și membrilor din staff sunt bine. Accidentul a avut loc în timp ce echipa se îndrepta către hotel, iar șoferul unuia dintre cele două autocare care transportau jucătorii a pierdut controlul vehiculului.
"Echipa națională a suferit un accident rutier serios, după sosirea în Tbilisi. În drumul către hotelul echipei, șoferul primului autocar în care erau transportați jucătorii a pierdut controlul vehiculului. În urma coliziunii, mijlocașul Todor Nedelev a fost transportat la spital, acolo unde este supus în acest moment unui control medical. Ceilalți membri ai echipei și ai staff-ului echipei naționalei Bulgariei sunt în regulă", a anunțat federația bulgară.
Liga Națiunilor UEFA
Primul antrenor care a demisionat după o înfrângere umilitoare în Liga Națiunilor
06/06/2022 LA 08:35
Citește și:

Bulgaria, două puncte după primele trei etape din UEFA Nations League

Bulgaria se află în Grupa 4 a Ligii C din UEFA Nations League, iar după primele trei etape se află pe locul 3, cu 2 puncte.
În primul meci al grupei, Bulgaria a remizat pe teren propriu cu Macedonia de Nord, scor 1-1, după care a pierdut, tot pe teren propriu, partida contra adversarilor de mâine, scor 2-5.
În ultimul meci disputat de bulgari, Gibraltar a oferit una dintre surprizele din Nations League, terminând partida de pe teren propriu cu Bulgaria la egalitate, scor 1-1.
De partea cealaltă, Georgia se află pe primul loc după primele trei etape cu maximum de puncte.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Zlatan Ibrahimovic, găsit vinovat în presa din Suedia pentru înfrângerea din Georgia
12/11/2021 LA 16:43
International friendlies
România va juca cu fani în tribune după aproape 2 ani! Cât costă un bilet la meciul cu Georgia
27/05/2021 LA 09:51