Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Autocarul Bulgariei, implicat într-un accident de circulație în Georgia! Un jucător a ajuns la spital

Alex Masgras

Publicat 11/06/2022 la 12:19 GMT+3

Echipa națională a Bulgariei a avut parte de un eveniment nefericit în Georgia. Aflată la Tbilisi, acolo unde urmează să dispute meciul de Nations League contra Georgiei, echipa Bulgariei a fost implicată într-un accident de circulație.

taly's Stephan El Shaarawy (L) challenges Yordan Minev (C) and Todor Nedelev of Bulgaria's during their Euro 2016 qualification soccer match at Renzo Barbera stadium in Palermo, Italy, September 6, 2015. REUTERS/Tony Gentile

Credit imagine: Reuters

Echipa națională de fotbal a Bulgariei a avut parte de un eveniment nefericit după sosirea în Georgia. Bulgarii au programat duminică jocul contra Georgiei, la Tbilisi, iar imediat după sosirea în țară, autocarul acestora a fost implicat într-un accident de circulație.
Mijlocașul Todor Nedelev a fost transportat la spital pentru investigații, în timp ce restul jucătorilor și membrilor din staff sunt bine. Accidentul a avut loc în timp ce echipa se îndrepta către hotel, iar șoferul unuia dintre cele două autocare care transportau jucătorii a pierdut controlul vehiculului.
"Echipa națională a suferit un accident rutier serios, după sosirea în Tbilisi. În drumul către hotelul echipei, șoferul primului autocar în care erau transportați jucătorii a pierdut controlul vehiculului. În urma coliziunii, mijlocașul Todor Nedelev a fost transportat la spital, acolo unde este supus în acest moment unui control medical. Ceilalți membri ai echipei și ai staff-ului echipei naționalei Bulgariei sunt în regulă", a anunțat federația bulgară.
Citește și:

Bulgaria, două puncte după primele trei etape din UEFA Nations League

Bulgaria se află în Grupa 4 a Ligii C din UEFA Nations League, iar după primele trei etape se află pe locul 3, cu 2 puncte.
În primul meci al grupei, Bulgaria a remizat pe teren propriu cu Macedonia de Nord, scor 1-1, după care a pierdut, tot pe teren propriu, partida contra adversarilor de mâine, scor 2-5.
În ultimul meci disputat de bulgari, Gibraltar a oferit una dintre surprizele din Nations League, terminând partida de pe teren propriu cu Bulgaria la egalitate, scor 1-1.
De partea cealaltă, Georgia se află pe primul loc după primele trei etape cu maximum de puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo