Răzvan Burleanu și FRF au fost înjurați aprig la meciul de marți seară dintre România și Muntenegru. În repriza secundă, fanii s-au săturat de golurile primite în serie de la Mogosa și au început să scandeze la unison "Demisia!" ;i "Rușine să vă fie!" Sub privirile dezarmate ale unor glorii ale fotbalului românesc, echipa lui Edi Iordănescu a primit 3 goluri de la muntenegreni.
Mai mult, și un banner grăitor și-a făcut apariția înn sectorul în care au stat suporterii din grupul "Uniți sub Tricolor". Acolo a fost afișat un mesaj prin care îi este cerută demisia lui Răzvan Burleanu. "8 ani fără nicio realizare... Demisia ți-o așteptăm cu ardoare!", a fost mesajul afișat de suporteri.
CITEȘTE ȘI:
Fotbal
România - Argentina 3-2 | 28 ani de la unul dintre cele mai frumoase jocuri ale echipei naționale
03/07/2022 LA 08:48

Fanii naționalei României s-au săturat de evoluțiile lamentabile

La meciurile precendete nu au fost iertați nici fotbaliștii, care au fost criticați pentru lipsa spiritului de luptă și pentru gafele flagrante care au dus la înfrângeri rușinoase. Dezamăgirile s-au ținut lanț pentru naționala lui Edi Iordănescu. Am pierdut cu 2-0 cu Muntenegru, apoi cu 1-0 cu Bosnia și Herțegovina, înainte să obținem o victorie chinuită cu Finlanda, 1-o.
Azi, proporțiile scorului s-au majorat, iar dezamăgirea suporterilor nu a mai cunoscut limite. Copii în lacrimi, glorii ale fotbalului românesc cu privirea în pământ, iar mâhnirea generală în tribunele de pe Giulești.
Fotbal
Trei ani de la acel EURO U21 fantastic. Unde sunt acum protagoniștii acelor performanțe?
03/07/2022 LA 05:41
Fotbal
Edi Iordănescu ar putea pleca de la națională în septembrie! Anunțul făcut de președintele FRF
29/06/2022 LA 15:51