Răzvan Burleanu și FRF au fost înjurați aprig la meciul de marți seară dintre România și Muntenegru. În repriza secundă, fanii s-au săturat de golurile primite în serie de la Mogosa și au început să scandeze la unison "Demisia!" ;i "Rușine să vă fie!" Sub privirile dezarmate ale unor glorii ale fotbalului românesc, echipa lui Edi Iordănescu a primit 3 goluri de la muntenegreni.
Mai mult, și un banner grăitor și-a făcut apariția înn sectorul în care au stat suporterii din grupul "Uniți sub Tricolor". Acolo a fost afișat un mesaj prin care îi este cerută demisia lui Răzvan Burleanu. "8 ani fără nicio realizare... Demisia ți-o așteptăm cu ardoare!", a fost mesajul afișat de suporteri.
CITEȘTE ȘI:
Fotbal
Lovitură de teatru: Florin Tănase nu mai pleacă în China. Veste uriașă pentru FCSB și jucător
30/07/2022 LA 09:19

Fanii naționalei României s-au săturat de evoluțiile lamentabile

La meciurile precendete nu au fost iertați nici fotbaliștii, care au fost criticați pentru lipsa spiritului de luptă și pentru gafele flagrante care au dus la înfrângeri rușinoase. Dezamăgirile s-au ținut lanț pentru naționala lui Edi Iordănescu. Am pierdut cu 2-0 cu Muntenegru, apoi cu 1-0 cu Bosnia și Herțegovina, înainte să obținem o victorie chinuită cu Finlanda, 1-o.
Azi, proporțiile scorului s-au majorat, iar dezamăgirea suporterilor nu a mai cunoscut limite. Copii în lacrimi, glorii ale fotbalului românesc cu privirea în pământ, iar mâhnirea generală în tribunele de pe Giulești.
Romanian Liga I
Tatăl lui David Miculescu le dă speranțe suporterilor FCSB! Anunțul făcut
29/07/2022 LA 11:49
Fotbal
Dică, desființat de un fost jucător al Stelei: "Argat! Știam că e mai flexibil, dar nici chiar așa"
27/07/2022 LA 04:48